חתולה לא רואה (לר"ר קרן פרץ)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתולה לא רואה (לר"ר קרן פרץ)
    נטליה
    26/10/2008

לא יודעת לאן נעלמה התשובה שלי ולא מצליחה להכניס לשאלה שלי. וטרנר אמר שהניתוח זה מוריד שיכבה חלבית, עין נראת טוב אבל סיכוי שהיא תראה רגיל די נמוך. אפשר לנסות זריקות של אלוורה. המחלה לדעתי החמירה, כשאני משחקת איתה היא מגיבה לרעש ,ברוב נקודות אפילו אם אני מקרבת יד ממש לפנים שלה היא לא מגיבה. שם של מחלה kratit לא בטוח שכתבתי נכון אבל אולי תצליחי להבין. כמובן אני מעדיפה לעשות משהו בלי לנתח ובלי להזריק לכן שאלתי על משחות וטיפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח לחתולה לא רואה

ד''ר קרן פרץ
    27/10/2008

קשה לי להבין מהתאור שלך בדיוק על מה מדובר, אך יש לוודא לפי שאת נכנסת לניתוח מה הסיכויים של החתולה לראות אחר כך. אם הינך חוששת ולא בטוחה כדאי להתייעץ עם רופא וטרינר אופטלמולג, מומחה לעיניים. ישנו רופא כזה בבית החולים הוטרינרי בבית דגן, כמו כן ישנה רופאה מומחית בשם דר' חווי צרפתי המקבלת באופן פרטי. אני ממליצה לנסות לתאם תור לאחד מהם ולראות האם יש טעם בניתוח והאם יש עוד משהו שניתן לעשות.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו