אוכל לכלבים ורחצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל לכלבים ורחצה
    שיר
    18/11/2008

לפני יומיים הבאנו לילדים כלבת פודל מתוקה בת חודשיים וחצי. הכלבה מקבלת מזון בשם פרו-פאק פרפורמנס לגורים רציתי לשאול האם איכות המזון הזה טובה מספיק לי המליצו על רויאל קנין או הילס סיינס דיאט או יוקנובה (איימס) או טכניקל. האם המזונות הללו עדיפים? האם כדאי לרחוץ כלבה כל כך קטנה ואם לא באיזה גיל מומלץ תודה על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל לכלבים ורחצה

הוספת תגובה

• גורה חדשה

ד''ר קרן פרץ
    19/11/2008

ראשית תתחדשו על הכלבה החדשה, אני בטוחה שהיא מאוד מתוקה. ישנם בשוק מגוון של מזונות חלקם טובים יותר וחלקם טובים פחות, אך אינני יכולה להמליץ לך במסגרת זו על מזון כזה או אחר. חשוב לשים לב שהכלבה תאכל מזון המיועד לגורים ולמעט לתת לה תוספות של מזון ביתי. תוספת של מזון שהיא לא רגילה אליו כמו מזונות עם תבלינים, מוצרי חלב למיניהם או מזונות מאוד שמנים עלולים לגרום לה להרגשה לא טובה ולעיתים אף לשלשולים או הקאות. ישנם דברים האסורים בכל גיל לתת וזה מזונות המכילים בצל, שום, שוקולד, ענבים או צימוקים, מזונות אלו עלולים לגרום להרעלה בכלבים.
    לגבי הרחיצה אם היא לא מאוד מלוכלכת הייתי מחכה שתהיה קצת יותר גדולה טרם הרחיצה. מומלץ לרחוץ אותה עם שמפו המיועד לכלבים ולא עם שמפו של אנשים מאחר וחומציות העור שלה שונה משלנו. יש להיזהר על אזור האוזניים והראש מפני כניסה של מים וסבון. מאחר והיא גורה וגם קטנה בגודלה חשוב מאוד לייבש אותה היטב לאחר הרחיצה על מנת שלא תתקרר.
    בעוד כשבוע, לאחר שקצת הסתגלה אליכם, כדאי לקחת אותה לבדיקה ראשונה אצל וטרינר על מנת שיוכל לבדוק אותה ולוודא שהיא נראית בריאה ואף להמליץ לכם על מזונות למיניהם. כמו כן היא צריכה להתחיל לקבל חיסונים. בתור גורה היא צריכה לקבל 3 חיסוני משושה, חיסון כלבת ושבב, טיפול נגד תולעי מעיים ואחר כך טיפול כנגד תולעת הפארק.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו