תחש לאחר סירוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחש לאחר סירוס
    מור
    24/11/2008

שלום רב הכלב שלי, מסוג תחש ננסי עבר אתמול סירוס והוא כל הזמן מתעסק בפצעים שלו. ניסינו לשים לו צווארון אבל בגלל שהוא כ"כ ארוך וגמיש, הוא הגיע לפצעים גם איתו. ניסינו גם להאריך את הצווארון אבל עכשו הוא כ"כ גדול עד שהכלב ממש מוגבל כשהוא לובש אותו. הוא לא מסוגל להגיע בעצמו לכלים של האוכל והמים והוא ממש אומלל. יש לך רעיון מה אפשר לעשות? הבנתי שיש מתקן שעוצב במיוחד לתחשים, למטרה הזאת. את יודעת אולי איפה אפשר להשיג אותו? בתודה מראש- מור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחש לאחר סירוס

הוספת תגובה

• תחש לאחר סרוס

ד''ר קרן פרץ
    27/11/2008

אני מצטערת אבל אני לא מכירה "מתקן" מיוחד לתחשים. באמת בגלל המבנה הפיזי שלהם הם צריכים קולר יחסית ארוך על מנת לא להגיע לתפרים. אם אתם רואים שקשה לו להגיע לכלי אוכל ומים צריך להוריד לו את הקולר על מנת שיאכל וישתה אך ורק תחת השגחה ומיד להחזיר לו את הקולר אחר כך. קחי בחשבון שהתקופה הזו עם הקולר היא יחסית קצרה, רק עד הוצאת התפרים. במידה והוא יהיה בלי הקולר זה רק עלול להחמיר ולהסתבך.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו