סרטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן
    בוניטה
    02/12/2008

שלום רב!! לפני שבוע כלבתינו האהובה עברה ניתוח להסרת שלושה גידולים ולשלוח לביופסיה. שניים היו שומן אך השלישי נודע לנו היום שהוא סרטני. התחושות מאוד קשות וקשה לי מאוד. הוטרינר שלנו כרגע בחו"ל אמור לחזור בכל יום ובינתיים אנחנו מחכים לו כיוון שמאוד סומכים עליו. השאלה שלי: מה הם סיכויי החלמה ???? האם כימותרפיה נעשית אצל הוטרינר המקומי או בבית חולים לכלבים??? אני מבולבלת מלאה ששאלות וכל הזמן מלטפת את המתוקה שלי - אני כל כך אוהבת אותה!!! היא לימדה אותי כל כך הרבה!!! מאוד קשה לי תודה ומחכה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן

הוספת תגובה

• המשך מידע

בוניטה
    03/12/2008

ברצוני להוסיף מספר פרטים שכרגע נתן לי הוטרינר. מדובר בMAST CELL TUMOR בדרגה 2-3. כיוון שהיום בהוצאת התפרים הרגשנו בעוד שתי בליטות החליט להתחיל טיפול עם פרדניזון- 2 כדורים ביום. בנוסף קיבלה אנטיביוטיקה כיוון שאחד התפרים נפתח ויש מעט זיהום- צפורל אני חוששת מהערבוב אך הרגשתי שעליי להחליט מהר כיוון שהרופא הקבוע שלי חוזר רק ביום ראשון ו4 ימים ללא טיפול זה עלול להיות מסוכן במקרה שלנו. אשמח לדעתכן ומעט הסבר על הטיפול- הרופא אמר שהיא תבקש יותר לשתות ולאכול . האם משהו נוסף??? תודהמראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גידול מסוג מאסט

ד''ר סמדר טל
    10/12/2008

צר לי לשמוע על כלבתך ואני מקווה שהיא מרגישה טוב יותר. בגידול מהסוג שאת מתארת מומלץ במקרים מסוימים (דרגה 3 ומעלה) לתת טיפול כמותרפי. כמו כן יש לראות בדוח של הביופסיה האם המסות הוסרו במלואן. אם את רוצה חוות דעת נוספת ניתן להיוועץ עם וטרינר אשר מומחה לאונקולוגיה.ישנה מומחית אחת בבית החולים הוטרינרי בבית דגן ובמכון חוות דעת הנמצא בבית ברל. מומלץ לקבל עותק של התיק הרפואי של כלבתך ועותק עם פרטי הביופסיה.
    לגבי השילוב של סטרואידים (פרדניזון) ואנטיביוטיקה (צפורל) אין מה לדאוג. יש לקחת בחשבון שאחת התופעות לוואי של הסטרואידים זה שתיה מרובה והשתנה מרובה.
    בהצלחה ורק בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו