החתול שינה את קולו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החתול שינה את קולו
    פיתי
    30/12/2008

שלום רב... יש מאהב קטן בשם סטיישן זהו גור חתולים בן שנה וחצי ג'ינג' בהיר בבוקר מעיר אותי מבעד לחלון (רומאו קטן) ואף כמות לא מוגבלת של פינוקים לא מספיקה לו.... אך כבר כמה ימים המיאוווווו שלו לא אותו הדבר , כאילו צרוד או כואב איני יודעת מה לעשות , כי סטיישן כל כך מפחד מהווטינר כמעט כמו שהוא מפחד שהחבר שלי יחזור הביתה ויגנוב לו את תשומת הלב. אשמח לקבל פרטים מה יכול לגרום לשינוי כזה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החתול שינה את קולו

הוספת תגובה

• החתול שינה את קולו

ד''ר סמדר טל
    31/12/2008

שלום פיתי
    שינוי קול כפי שאת מתארת (צרידות) די מתאים לקומפלקס של מחלות נשימה בחתולים. ישנם מגוון גורמי מחלה שיכולים להביא ביחד וכל אחד בנפרד לסימנים של מערכת הנשימה: וירוס ההרפס, וירוס הקליצי (calicivirus), קלמידיה, חיידק הבורדוטלה ועוד חברים אחרים. הסימנים יכולים להופיע בדרגות חומרה שונות, מצרידות קלה ועד דלקות ריאה קשות, בעיקר כתלות במצבו החיסוני של החתול. כמעט כל גורמי המחלה שתיארתי נמצאים בחיסון המרובע הניתן לחתולים באופן שנתי ומצליח להגן על רוב החתולים בהצלחה.
    אני מציעה לעקוב אחרי סטיישן, ובמידה ומופיעים תסמינים נוספים כמו הפרשות מהאף, הפרשות מהעיניים, ריור עקב כיבים או החמרה של הסימנים הנוכחיים, לא תוכלי להימלט מהפגישה עם הוטרינר לשם טיפול תומך ואנטיביוטי
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו