טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי זוג צ'ינצ'ילות, זכר (בן 5 חודשים) ונקבה (בת 7 חודשים).
לאחרונה הנקבה החלה לעשות צואה הנראת לי כשלשול, והיום הזכר החל לחפור במצע שיש בכלוב.
רציתי לדעת האם השלשול של הנקבה הוא מפני ש:
-היא חולה.
או
-שהיא בהריון ולכן גם הזכר חופר.
אשמח אם תענו לי במהרה על מנת שאוכל לבדוק אותה אם זה תסמין של מחלה.
תודה מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אביה, מערכת העיכול של הצ'ינצ'ילות מאוד רגישה, שלשול יכול להיגרם משינויים בתזונה (אפילו קטנים), מטפילי מעיים (בעיקר ג'יארדיה) ומצבים נוספים. אני ממליצה לגשת עם הצ'ינצ'ילות לוטרינר שמטפל בחיות אקזוטיות כדי שיבצע משטח צואה. אם הנקבה בהריון מתקדם (לפחות 90 יום) הוא גם יוכל לאבחן זאת. למידע נוסף את יכולה לפנות לפורומים שעוסקים בחיות אקזוטיות בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר