כלבת פודל ענק חולה בסרטן הלימפומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבת פודל ענק חולה בסרטן הלימפומה
    glatzio
    22/01/2009

שלום ברצוני לברר האם ניתן לטפל בכלבתי היקרה ברפואה אלטרנטיבית בכדי לגרום לנסיגה במחלה הנוראית הזו (הבראה..ואמן) . כיום מטופלת בכימותרפיה ccnu +,פרדניזון .האונקולוגית "נותנת" לה כחצי שנה בלבד !! האם ישנה המלצה כלשהיא ? כמו טיפול במי-כסף ? צזיום כלוריד ? משהו ...שנשגב מבינתי ? האם ישנו מיקרה שכלב/ה "ניצח/ה" את המחלה הארורה הזו ? בדרך זו או אחרת ? אשמח לתגובות והארות ,ואם תוכלו להמליץ לי בנושא בתודה לכולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לימפומה

ד''ר סמדר טל
    22/01/2009

שלום.
    צר לי לשמוע שכלבתך חולה ואני שמחה שפנית לרופאה מומחית באונקולוגיה על מנת לטפל בה.
    חשוב לי מאוד להסביר לך שעקרונות הטיפול האונקולוגי שונים בצורה מהותית בין בני-אדם לבעלי-חיים. בבעלי-חיים אנחנו לא יכולים, וגם לא מנסים, "לנצח" את הסרטן. בשביל לנסות ו"להבריא" אחנו צריכים לתת טיפולים אגרסיבים מאוד במינונים גבוהים שיביאו לתופעות לוואי קשות (בדומה לבני-אדם) שאינן מקובלות עלינו כמטפלים בבעלי-חיים.
    כלבים המטופלים בכימותרפיה צריכים להיות כלבים בעלי תיאבון, שמחת חיים, שמסוגלים לצאת ולהנות מטיול קצר עם הבעלים,כלומר, להישאר כלבים. אם המצב לא כזה, כנראה שהטיפול לא מתאים להם ועדיפה האפשרות להמתת חסד.
    אני בטוחה שהאונקולוגית שלך תוכל לענות לך לגבי שילוב של רפואה אלטרנטיבית ותרופות נוספות בפרוטוקול הטיפול שהיא נותנת. מסגרת הזמן שהיא "נותנת" היא למעשה ממוצע שנבדק במחקרים קליניים בהם בדקו את התגובה וזמן השרידות של כלבים בשלבי מחלה דומים לפרוטוקול הטיפול בו היא משתמשת. חשוב לדעת יש כלבים ששורדים יותר זמן ויש גם כאלו שפחות...
    אני ממליצה לך בחום להנות איתה מהזמן שנותר, לשפר את איכות חייה ככל שניתן ולראות את עצמך בר-מזל שניתנה לך האפשרות לבלות את התקופה המיוחדת הזו איתה בתנאים הטובים ביותר מבחינתה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו