מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאס לי!!!!שה09/03/2009
נמאס לי מכל החתולים האלה שתמיד באים לחתולות שלי!!! באלי לבעוט בהם!!!! אבל אני לא מסוגלת, אני אוהבת חתולים יותר מדי =/ מתי מסתיים עונת הרבייה הזאת?!?!?!?!?!?!?!? הם גרמו לחתולה שלי לדמם בעין =[
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עונת הייחום
ד''ר סמדר טל10/03/2009שלום
זהו הטבע וכך הוא פועל...
כדי למנוע פגיעה בחתולות כדאי למנוע מהן לצאת מהבית בתקופה הזו
כדי להתמודד עם הזכרים את יכולה לפנות לעירייה שיגיעו ללכוד אותם, לסרס ולהחזירם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
שה10/03/2009חתולה שלי מיוחמת(בת חצי שנה) היא תמיד מתגלגת בחול,משמיעה קולות מוזרים והיא לא נותנת לי לגעת בה! היא תמיד נמצאת בבית שלי אבל אני לא רוצה שהיא תעשה את הצרכים שלה בבית..לכן אני מוציאה אותה והזכרים מתחילים לרדוף אחריה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתולה מיוחמת
ד''ר סמדר טל11/03/2009שוב שלום,
את יכולה לעשות אחד משניים: 1. לסגור אותה בבית עד לסיום הייחום, לרכוש עבורה ארגז וחול וללמד אותה לעשות צרכים בארגז 2. לבצע עיקור כבר עכשיו בזמן הייחום.
לאפשר לה לצאת כשהיא מיוחמת בהחלט יכול לפגוע בה, אני ממליצה לגשת איתה למרפאה, לוודא שהיא גדולה מספיק לעיקור ולבצעו.
חשוב לדעת שגם אם תבחרי לחכות, יש סיכוי סביר שהיא כבר הורבעה ותאלצי לבצע עיקור או שתזכי בהמלטה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)