נמאס לי!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמאס לי!!!!
    שה
    09/03/2009

נמאס לי מכל החתולים האלה שתמיד באים לחתולות שלי!!! באלי לבעוט בהם!!!! אבל אני לא מסוגלת, אני אוהבת חתולים יותר מדי =/ מתי מסתיים עונת הרבייה הזאת?!?!?!?!?!?!?!? הם גרמו לחתולה שלי לדמם בעין =[

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמאס לי!!!!

הוספת תגובה

• עונת הייחום

ד''ר סמדר טל
    10/03/2009

שלום
    זהו הטבע וכך הוא פועל...
    כדי למנוע פגיעה בחתולות כדאי למנוע מהן לצאת מהבית בתקופה הזו
    כדי להתמודד עם הזכרים את יכולה לפנות לעירייה שיגיעו ללכוד אותם, לסרס ולהחזירם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

שה
    10/03/2009

חתולה שלי מיוחמת(בת חצי שנה) היא תמיד מתגלגת בחול,משמיעה קולות מוזרים והיא לא נותנת לי לגעת בה! היא תמיד נמצאת בבית שלי אבל אני לא רוצה שהיא תעשה את הצרכים שלה בבית..לכן אני מוציאה אותה והזכרים מתחילים לרדוף אחריה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חתולה מיוחמת

ד''ר סמדר טל
    11/03/2009

שוב שלום,
    את יכולה לעשות אחד משניים: 1. לסגור אותה בבית עד לסיום הייחום, לרכוש עבורה ארגז וחול וללמד אותה לעשות צרכים בארגז 2. לבצע עיקור כבר עכשיו בזמן הייחום.
    לאפשר לה לצאת כשהיא מיוחמת בהחלט יכול לפגוע בה, אני ממליצה לגשת איתה למרפאה, לוודא שהיא גדולה מספיק לעיקור ולבצעו.
    חשוב לדעת שגם אם תבחרי לחכות, יש סיכוי סביר שהיא כבר הורבעה ותאלצי לבצע עיקור או שתזכי בהמלטה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו