חתלתול בעצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתלתול בעצירות
    יעל
    24/03/2009

שלום
    יש לי חתלתול בן כמעט חמישה שבועות שאני מטפלת בו כבר בערך שלושה שבועות. בשבוע האחרון הוא עושה כמעט רק פיפי (עדיין בעזרתי) אבל אוכל המון. מההתחלה הוא היה צווח בזמן עשיית הצרכים אבל הוטרינרית אמרה שזה נורמלי. הצואה שלו כבר מוצקה ולא נראה שיש בה משהו מיוחד, חוץ מהתדירות בה היא מופיעה ואני חושבת שעכשיו הוא מפחד מארגז החול כי הוא די סובל מלנסות להוציא את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתלתול בעצירות

הוספת תגובה

• קשיים במתן צואה

ד''ר סמדר טל
    25/03/2009

שלום יעל,

בחתלתולים צעירים תיתכן תופעה של יללות בזמן עשיית הצרכים. חתולך כבר מספיק בוגר כדי לתת צרכים לבד ללא סיוע, אני מציעה לתת לו לגשת לארגז ולבדוק לאחר מכן אם הוא נותן שתן וצואה בכוחות עצמו. לא ציינת מה החתלתול אוכל, במידה והקשיים במתן הצואה ימשיכו להופיעו כדאי להתייעץ עם וטרינר/ית על שינוי המזון ועל מתן תילוע (שני טיפולים בהפרש של 10 ימים). במידה והוא לא ייתן שתן בכוחות עצמו כדאי לגשת איתו למרפאה וטרינרית כדי לבדוק את הסיבה לכך

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו