טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי חתלתול בן כמעט חמישה שבועות שאני מטפלת בו כבר בערך שלושה שבועות. בשבוע האחרון הוא עושה כמעט רק פיפי (עדיין בעזרתי) אבל אוכל המון. מההתחלה הוא היה צווח בזמן עשיית הצרכים אבל הוטרינרית אמרה שזה נורמלי. הצואה שלו כבר מוצקה ולא נראה שיש בה משהו מיוחד, חוץ מהתדירות בה היא מופיעה ואני חושבת שעכשיו הוא מפחד מארגז החול כי הוא די סובל מלנסות להוציא את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בחתלתולים צעירים תיתכן תופעה של יללות בזמן עשיית הצרכים. חתולך כבר מספיק בוגר כדי לתת צרכים לבד ללא סיוע, אני מציעה לתת לו לגשת לארגז ולבדוק לאחר מכן אם הוא נותן שתן וצואה בכוחות עצמו. לא ציינת מה החתלתול אוכל, במידה והקשיים במתן הצואה ימשיכו להופיעו כדאי להתייעץ עם וטרינר/ית על שינוי המזון ועל מתן תילוע (שני טיפולים בהפרש של 10 ימים). במידה והוא לא ייתן שתן בכוחות עצמו כדאי לגשת איתו למרפאה וטרינרית כדי לבדוק את הסיבה לכך
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם.
הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד.
מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
... קרא עוד