כלב בוקסר הפסיק לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלב בוקסר הפסיק לאכול
    אבירם
    13/04/2009

שלום
    הכלב שלי בן 1 ושלושה חודשים
    כבר כמעט חצי שנה שאני מאכיל אותו במזון שנקרא nutram
    המזון נחשב מאד איכותי והכלב היה "טורף" אותו כל פעם שהייתי ממלא לו את הצלחת .
    הצלחת שהיתה לו עד לפני חודש היתה עשויה מפלסטיק ..
    לפני כמה זמן הוא התחיל לגשש בצורה מוזרה את הכלי מספר פעמים עד שהתחיל לאכול.
    ולאחר מכן היה מגשש( עם האף במעגלים, סביב הצלחת) ופשוט לא אוכל .
    הנחתי שזה קשור איכשהוא לכלי שממנו הוא אוכל מכיוון שזו היתה קערת פלסטיק שתמיד היתה מתלכלכת מהר בגלל הריר שלו .
    לפני כשבועיים החלפתי לו את הכלי בנירוסטה . ולמרות זאת הוא עדיין לא אוכל מייד שאני מגיש לו
    ואפילו לא אוכל בכלל אלא רק מגשש ומחיל לבכות ליד האוכל ..
    רק אם אני מוסיף לו על האוכל איזה משהו שמגרה אותו הוא מתחיל לאכול ומסיים הכל .
    האם אני צריך להחליף את האוכל פתאום לאחר חצי שנה ?
    האם הוא סתם מפונק ? :)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלב בוקסר הפסיק לאכול

הוספת תגובה

• יכולות להיות סיבות רבות

ד''ר סמדר טל
    13/04/2009

ייתכן וקיימת סיבה רפואית- כמו בעיה בפה או במערכת העיכול. ייתכן וזו בעיה של המזון עצמו- אולי שק ספציפי התקלקל או שזה סוף השק- דבר זה קל יחסית לבחון משום שאם תציעי לו מזון אחר והוא יאכל אותו ברצון כנראה שהמקור הוא בשק הספציפי שיש לך ( או שהוא פשוט יותר סלקטיבי כי הוא מרגיש פחות טוב- גם זאת אפשרות). בכל מקרה- נסי מזון אחר- ואם עדיין קיימת בעית אכילה- שווה לגשת לוטרינר לבדוק את בריאותו של כלבך - ורק אחר כך לחשוד ב"פינוק" יתר.

רק בריאות וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו