מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתולים..דניאל20/04/2009
שלום רב,
חתולים תוקפניים - החתולה שלי שבחצר היא עוד גורה והיא מבין 3 הגורים (ת'אמת הם לא ממש גורים כבר אבל עדיין קטנים) הכי קשורה אליי, וממש חברותית שבחיים לא תתקוף אותי גם אם אפריע לה!היום היא התנהגה באופן שבחיים לא ראיתי, התחילה לתקוף אותי אפילו ואת האחים שלה, ואפילו את החתולה הגדולה שלנו שהיא בהריון, שבכלל היא לא הפסיקה לתקוף אותה.רק החתולה הגדולה הייתה בקרבתה היא תקפה אותה.בחיים לא ראיתי אותה ככה!!
ממה יכול להיות שהחתולה האהובה שלי ככה עצבנית- ברמותת. ממה יכול להיות? יכול להיות והזכרים הגדולים בשכונה הכניסו אותה להריון (אבל הרי היא קטנה מידי בשביל להיכנס להיריון)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוקפנות חתולים
ד''ר סמדר טל20/04/2009שלום יובל,
בין חתולי רחוב יש בדרך כלל יחסי כוחות והיררכיה ברורים שמדי פעם מתערערים בעקבות כניסה של פרטים חדשים לקבוצה, תקופות ייחום של הנקבות, גורים חדשים ושינויים נוספים שיכולים לבוא לידי ביטוי ביללות איום, קרבות רחוב ועוד.
בקרב אוכלוסיית חתולי רחוב נקבות יכולות להיכנס להריון כבר בייחום הראשון שלהן שיכול להיות מוקדם מאוד ולכן אפשר להניח שהיא כבר בהריון. על מנת למנוע קרבות כאלו מומלץ לבצע עיקור וסירוס של הפרטים, תוכל להתייעץ עם העירייה או עם וטרינר מקומי באפשרויות הקיימות לרשותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה..
דניאל24/04/2009עכשיו החתולה בסדר גמור, כלומר היא חזרה לעצמה.
אז איך יכול להיות שבמשך יומיים היא הייתה איך שהיא הייתה ועכשיו מתנהגת כמו פעם כאילו לא קרה כלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר סמדר טל24/04/2009שוב שלום יובל,
החתולה שלך נמצאת בתקופה של שינויים הורמונליים העשויים להביא לשינויים חדים בהתנהגות.
מאחר ומדובר בחתולה צעירה מאוד אני ממליצה לגשת איתה למרפאה וטרינרית שם ינסו לבדוק אם היא אכן בהריון ותוכל לשקול לבצע עיקור. חשוב לדעת שהמלטה בגיל צעיר מדי עלול לסכן הן את החתולה והן את הגורים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)