מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיתוק אצל גורת חתוליםחנה09/05/2009
רק לפני יומיים קיבלתי גורת חתולים ואתמול בבוקר שמתי לב שהיא לא מצלחיה לדרוך על רגל אחת. אחרי זמן מה גם רגל שניה התחילה ליגרר והיום היא משותקת לגמרי- אין לה תחושה ברגליים ובזנב, אבל היא די שולטת בצרכים ומתנהגת כאילו כלום לא קרה- ממשיכה ללקק את עצמה, יש לה תיאבון ואפילו מנסה לשחק. אני לא מצליחה להבין האם זאת בעיה מכנית (אולי נפגעה ממכה ממשהו/מישהו בחצר) או שזאת פגיעה ויראלית- ואם זה כך, האם עלינו להיזהר מהמגע איתה? ואם זה כך, האם יש לה סיכוי לצאת מזה או שניאלץ להרדים אותה? לי אישית כבר שנים רבות יש חתולים ועוד לא נפגשתי עם מקרה כזה.
מקווה שעד שתענו לי, החתולה אם לא תבריא אז לפחות תישאר בחיים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורה משותקת
ד''ר סמדר טל11/05/2009שלום חנה,
שיתוק שמקורו בטראומה לחוט השדרה בדרך כלל מאופיין במצב סטטי או במצב שדווקא משתפר. שיתוק "מתקדם" כפי שאת מתארת מתאים יותר לתהליך דלקתי מפושט (ויראלי/חיידקי/פריזטרי) או תהליך מתקדם אחר. אני מציעה לגשת עם הגורה למרפאה וטרינרית על מנת שיוכלו להתחיל באיבחון סיבת השיתוק ולטפל בהתאם. סיכויי ההחלמה והפרוגנוזה תלויים בגורם ולכן קשה להעריך את המצב בשלב זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)