שיתוק אצל גורת חתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיתוק אצל גורת חתולים
    חנה
    09/05/2009

רק לפני יומיים קיבלתי גורת חתולים ואתמול בבוקר שמתי לב שהיא לא מצלחיה לדרוך על רגל אחת. אחרי זמן מה גם רגל שניה התחילה ליגרר והיום היא משותקת לגמרי- אין לה תחושה ברגליים ובזנב, אבל היא די שולטת בצרכים ומתנהגת כאילו כלום לא קרה- ממשיכה ללקק את עצמה, יש לה תיאבון ואפילו מנסה לשחק. אני לא מצליחה להבין האם זאת בעיה מכנית (אולי נפגעה ממכה ממשהו/מישהו בחצר) או שזאת פגיעה ויראלית- ואם זה כך, האם עלינו להיזהר מהמגע איתה? ואם זה כך, האם יש לה סיכוי לצאת מזה או שניאלץ להרדים אותה? לי אישית כבר שנים רבות יש חתולים ועוד לא נפגשתי עם מקרה כזה.
    מקווה שעד שתענו לי, החתולה אם לא תבריא אז לפחות תישאר בחיים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיתוק אצל גורת חתולים

הוספת תגובה

• גורה משותקת

ד''ר סמדר טל
    11/05/2009

שלום חנה,
    שיתוק שמקורו בטראומה לחוט השדרה בדרך כלל מאופיין במצב סטטי או במצב שדווקא משתפר. שיתוק "מתקדם" כפי שאת מתארת מתאים יותר לתהליך דלקתי מפושט (ויראלי/חיידקי/פריזטרי) או תהליך מתקדם אחר. אני מציעה לגשת עם הגורה למרפאה וטרינרית על מנת שיוכלו להתחיל באיבחון סיבת השיתוק ולטפל בהתאם. סיכויי ההחלמה והפרוגנוזה תלויים בגורם ולכן קשה להעריך את המצב בשלב זה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו