מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תספורת לכלב והשתנה.ויקטוריה24/05/2009
בוקר אור ושבוע טוב
יש לי כלב בן שנתיים מסוג קווליר גזעי שאלותיי הן:
1-האם אפשר לספר אותו? כמות נשירת השיער שלו היא בלתי נסבלת יש לי ילד קטן בבית שכל הזן חי עם שערות של הכלב בפה ואני מדברת על קבוצות של שיער שנושר לו לא נעים בכלל .זה כבר 3 חודשים ככה.
2-אני מורידה את הכלב 3-4 פעמים ביום לפעמים אפילו יותר אם אפשר ובכל זאת הוא החליט לסמן את החדר של הורי וקבוע עושה שם שלוליות של פיפי :(
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תספורת
ד''ר סמדר טל24/05/2009שלום ויקטוריה,
כן, אפשר לספר את הכלב. אני ממליצה לפנות לספר/ית כלבים מנוסה ולהתייעץ איתה לגבי תספורת של גזע זה באופן ספציפי על מנת שלא תתאכזבי מהתוצאה.
לגבי מן השתן, יש להבין אם מדובר בתופעה התנהגותית או שכלבך סובל מבעיה רפואית הגורמת לו לתת שתן בכמויות גדולות יותר או לא מאפשרת לו להתאפק. אני ממליצה לגשת איתו לבדיקה רפואית כדי לאתר את מקור הבעיה ולפעול בהתאם (טיפול תרופתי או התנהגותי)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)