הצילו פרעושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו פרעושים
    שינטו
    25/05/2009

החתול שלנו חי בחצר בתינו. לאחרונה התמלא פרעושים וכך גם הבית. בנותי (בת 10 חודשים ובת 3 שנים) התמלאו עקיצות. הזמנו הדברה מחוץ לבית (פעמיים), שאבנו אבק מהשטיחים ומהספות, החלפנו סדינים וטיפלנו בחתול (ע"י תכשיר שנקרא סילבר) ועדיין הן מתגרדות. החתול, אגב, כבר נקי מפרעושים אך ליתר בטחון בימים אלו אני לא נותנת לו להיכנס לתוך הבית. האם יתכן שפרעושים נכנסים לתוך הבית גם אם החתול לא? מה עוד אפשר לעשות נגדם? אני ממשיכה למצוא על הבנות כל יום המון עקיצות חדשות. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו פרעושים

הוספת תגובה

• מכת פרעושים

ד''ר סמדר טל
    25/05/2009

שלום שינטו,
    מחזור ההתפתחות של הפרעושים הוא כזה שהדרגה הבוגרת, הפרעוש, הוא רק קצה הפירמידה, ואילו הדרגות הצעירות (ביצים למשל) מצויות בכמות עצומה בשטח. כדי להיפתר מהפרעושים באופן מוחלט יש לבצע הדברה מקצועית גם בבית וגם בחצר ולטפל בחתול באופן עקבי כל חודש בטיפול שניתן על-גבי העור. אני לא מכירה את התכשיר בו השתמשתם אך אני יכולה להמליץ על מספר תכשירים אותם ניתן להשיג במרפאות וטרינריות. בנוגע להדברת הבית מומלץ לבחור בהדברה מקצועית המתאימה לבית עם בעלי חיים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו