גור לברדור משלשל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גור לברדור משלשל
    עירית
    29/06/2009

הי,
    שמי עירית ואני ובן זוגי הבאנו גור לברדור מקסים בן 6 וחצי שבועות.
    ביום שישי נתנו לו חיסון משושה ותילוע הכלב לא הקיא ולא היו לו שום תופעות אך ביום שבת הגור התחיל לשלשל והצואה יוצאת מאוד נוזלית ולפעמים פחות
    הגור מלא חיים , משחק , אוכל וקופץ חוץ מהשילשולים הוא ממש מתפקד בצורה רגילה.
    מה אני אמורה לעשות אני נורא מפחדת שתקפה אותו איזשהי מחלה לפני שהספקנו לחסן אותו והוא קיבל את זה מהאמא או מהאחים (למרות שהבחור שקנינו ממנו את הגור הוא נורא שומר על הכלבים ולא נתן להם לצאת והתרשמנו ממנו כבחור אחראי...)
    האם לחכות עוד לראות מה קורה?
    אני נורא נורא מודאגת ואשמח לתשובה מהירה...
    ותודה מראש.
    עירית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גור לברדור משלשל

הוספת תגובה

• שלשול בגורים

ד''ר סמדר טל
    29/06/2009

עירית שלום,

שלשול בגורים מכל מקור מחייב בדיקה וטרינרית מיידית. מעבר לאפשרות של נוכחות מחלה, חשוב לטפל בגורים קטנים מאחר שאין להם "מחסני אנרגיה" כמו לבוגרים. גור משלשל יכול להתייבש במהרה וגם להידרדר באופן פתאומי.

נוסף על כך, מחלות גורים מסוימות מתבטאות בשלשול ומצריכות טיפול אינטנסיווי של אנטיביוטיקה ונוזלים.

גורים הם חיות רגישות, גם כאשר משגיחים עליהם היטב הם יכולים לחלות, בדיוק כמו אצל תינוקות.

המלצתי היא שלא תחכו ותגשו מייד לווטרינר המטפל שלכם.

רפואה שלמה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו