טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי לפני מס ימים הייתה לי בעיה עם הגור הוא היה משלשל והיה לו דם בצואה עם נוזל שקוף . הייתי אצל וטרינר נתנו לו חצי כדור של תילוע . הצואה נשארה כמו שהיא רק ללא דם אבל איני רואה שום תולעים בצואה כפי שאמר לי הוטרינר שאלתי היא כזאת. האם זה אומר שאין לו תולעים אם לא ראיתי ? אם לא אז מאין הגיע הדימומים יש עוד סיבה שיכולה לגרום לגור לדמם ? אולי המזון לא מתאים ? הוא אוכל רויאל קאנין לגורים . אשמח לתשובה תודה שרית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שרית שלום, כפי שצוין בעבר ייתכנו כמה סיבות למתן צואה בלתי נורמלית. טפילים רבים וביצים שלהם לא ניתנים לאבחנה ויזואלית ועל מנת לוודא שהכלב אינו סובל מטפילי מעיים יש לבקש מבחן הצפת צואה ומשטח צואה ישיר אצל הווטרינר.
גם נגיפים ושינוי סוג המזון באופן מיידי יכולים לגרום לצואה דמית. יש לעקוב אחר מצב הכלב ובמידה שהצואה תהיה דמית או נוזלית יש לשוב לווטרינר להמשך אבחון וטיפול.
רפואה שלמה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר