שיכוך כאבים לחתול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיכוך כאבים לחתול
    הדר
    21/08/2009

שלום,
    היום כשחזרתי הביתה לאחר מספר שעות של העדרות, מצאתי שהחתולה שלי מתנהגת מאוד מוזר, היא מתרוצצת בבית חסרת שקט, ויושבת רק לפרקים של כמה דקות.. בדיקה מעמיקה גילתה שיש לה פצע גדול בצד הגב. בנוסף לכך היא גם מתנשמת במהירות ומשרבבת לשון לעיתים..
    מאחר שיום שישי והשעה מאוחרת אני לא מוצאת לנכון לרוץ לבית חולים, אך נראה לי שהחתולה סובלת מכאבים- האם יש דרך להקל עליה? אדויל? אקמול? באיזה מינון? ולמה צריך לשים לב?

אודה מאוד על עצה מקצועית,
    הדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיכוך כאבים לחתול

הוספת תגובה

• פצע בגב

ד''ר קרן פרץ
    26/08/2009

הדר שלום, אני מקווה שהחתולה מרגישה יותר טוב. מאוד לא מומלץ לתת כדורים לחתול ללא התייעצות עם רופא. אקמול או אדוויל בחתולים עלול ממש לגרום להרעלה. לחתולים אין מספיק אנזימים (חלבונים מפרקים) על מנת לעשות את העבודה- דבר הגורם לתוצרי לואי בדם וברקמות, אשר הינם רעילים ביותר לחתול.
    חוסר שקט כפי שאת מתארת מצריך הגעה לרופא. במידה והמרפאה סגורה כמעט כל מרפאה יש לה טלפון חירום ואופציה שהרופא יפגוש אותך.
    במידה ועוד לא הלכת לוטרינר אני ממליצה לקחת את החתולה על מנת לבדוק את הפצע בגב ולתת לה טיפול מתאים.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו