אימוץ כלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימוץ כלב
    נופר
    13/09/2009

אני רוצה לאמץ כלב. הבעייה שהיא שאני עובדת מהבוקר עד אחר הצהריים.
    האם זה אפשרי לאמץ כלב?
    האם זה בסדר להוציא אותו בבוקר ולאחר מכן רק אחר הצהריים?
    אין לי בעייה אם הוא יעשה צרכים בדירה אם אין ברירה אחרת אבל אני לא רוצה להגיע למצב שהוא סובל מבדידות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימוץ כלב

הוספת תגובה

• אימוץ כלב

ד''ר קרן פרץ
    20/09/2009

כשבאים לאמץ כלב יש לקחת בחשבון מספר נקודות:
    גיל הכלב- גור לעומת כלב בוגר. גור עלול לעשות יותר בלגן בבית אך ניתן להשפיע על החינוך שלו ולעקוב אחר התפתחותו. כלב בוגר עלול לעשות פחות נזקים בבית ואולי אף רגיל לחיות בבית (תלוי מה ההסטוריה של הכלב),
    גודל הכלב- כלב קטן יכול להתאים לבית קטן, לבית אשר יש בו כבר בעלי חיים נוספים. גזע גדול יתאים למי שאין בעיה של מקום, לאוהבים פעילותספורטיבית ולעיתים פשוט כי זה מה שאוהבים...
    יש קצרי שיער וארוכי שיער, זעירים הזקוקים לטיפול יומיומי בפרווה.
    הכלבים הם חלק ממשפחתנו, הופכים לחברים הכי טובים שלנו ושל ילדינו, וזו אחת המטרות המרכזיות בהכנסת כלב הבייתה. לכן, יש חשיבות גדולה לבחירה קפדנית, על מנת להנות מתוצאות טובות לשנים רבות ומאושרות. הגזעים רבים ושונים כל כך זה מזה ובסופו של דבר ניתן למצוא את זה שיתאים לך. לגבי בעיית ההעדרות הארוכה מהבית, במידת הצורך, ניתן להעזר במישהו שיוציא את הכלב בשעות הצהריים לטיול קצר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו