צליעה ברגל ימין האחורית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צליעה ברגל ימין האחורית
    לינוי
    12/10/2009

שלום הכלב שלי הוא לברדור מעורב ב-7 ו-4 חודשים ואתמול בבוקר גיליתי שיש לו צליעה ברגל ימית האחורית. לא ראיתי שהוא נפל או משהו כזה. בערב המצב החמיר ולקחתי אותו לווטרינרית שאמרה שאולי הוא החליק או קפץ ונפל לא טוב על הרגל והיא נתנה לו משככי כאבים (כדור וחצי בבוקר וכדור וחצי בערב למשך שבוע). אתמול בערב נתתי לו כדור וחצי והיום בבוקר הוא נראה כבר יותר טוב והלך די טוב על הרגל. אחר כך לקחתי אותו לטיול בוקר קצר והוא התנהג בסדר ודרך על הרגל כרגיל אבל כשחזרנו הביתה הוא החל שוב לצלוע ועכשיו זה ניכר שכואב לו. (נתתי לו עוד כדור וחצי בבוקר)
    השאלה שלי היא האם כדאי לא לטייל איתו בימים הקרובים.? כי זה נראה לי שהטיול החמיר את המצב.
    יש לציין שאני גרה בבית קרקע עם גינה גדולה כך שיש לו היכן לעשות צרכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צליעה ברגל ימין האחורית

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

לינוי
    12/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צליעה

ד''ר סמדר טל
    12/10/2009

באופן כללי אם החשד היה שמדובר על מצב בו הכלב החליק או נפל לא טוב על הרגל ניתן לעשות לו טיולים קצרים בימים הקרובים ולהשתדל שיהיה כמה שיותר במנוחה. בכל מקרה אם נראה לך שהטיול החמיר את מצבו כדאי שיהיה במנוחה.לאחר מספר ימים תעשו חזרה הדרגתית לפעילות.
    במידה ואתם רואים שהמצב לא משתפר תוך מספר ימים או מחמיר כדאי לקחת אותו חזרה לוטרינרית להמשך איבחון.
    יש לברר עם הוטרינרית אשר נתנה לכם את הכדורים האם היא רצתה שתיתנו אותם באופן קבוע לשבוע או לפי הצורך. במידה והיא מעונינת בטיפול רציף אז יש לתת את התרופות לפי ההוראות שלה.
    בהצלחה ורק בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !! :)

לינוי
    12/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו