מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטןמיי21/10/2009
לונה שלי בת 8 ולפני שלושה שבועות לערך התגלה כי היא חולה בסרטן.
היא אומנם נותחה, הגידול הוסר אך בדיקות המעבדה הראו כי התאים הסרטניים נסעו עם זרם הדם והם קיימים בגופה.
בשלב זה הצוות המסור שטיפל בקטנטנה שלי עדיין לא זיהה היכן האיזור הנגוע אם בכלל אך כן ידע אותי כי סוג הסרטן מוכר אך הבעיתיות בטיפול עצמו.
יש אומנם את הדרך הכימוטרפית או הקרנות אך הבנתי שאחוזי ההצלחה מאוד נמוכים ואף הרסניים.
לפני יומיים נתקלתי בהמלצות מרופא אמריקאי לטיפול אלטרנטיבי- Dr. Steven Eizen
ואני ממש בדילמה במה להתחיל ובמה לבחור.
אני ממש לא מכירה מומוחים לסרטן אצל כלבים ואודה לכם מאוד אם תוכלו להפנות ולסייע לי להחליט מה לעשות.
בתודה מראש
מיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן
ד''ר סמדר טל24/10/2009קשה לי להמליץ על טיפול כזה או אחר ללא ידיעה של סוג הגידול המדובר. לגבי מומחים באונקולוגיה ישנה רופאה העובדת בבית החולים הוטרינרי בבית דגן ורופאה שניה העובדת במרכז חוות דעת בבית ברל. אני ממליצה לפנות אל אחת מהן לייעוץ. כדאי שיהיה ברשותך עותק של התיק הרפואי של הכלבה, ביחד עם תוצאות הביופסיה והטיפולים אשר נעשו עד כה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)