סרטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן
    מיי
    21/10/2009

לונה שלי בת 8 ולפני שלושה שבועות לערך התגלה כי היא חולה בסרטן.
    היא אומנם נותחה, הגידול הוסר אך בדיקות המעבדה הראו כי התאים הסרטניים נסעו עם זרם הדם והם קיימים בגופה.
    בשלב זה הצוות המסור שטיפל בקטנטנה שלי עדיין לא זיהה היכן האיזור הנגוע אם בכלל אך כן ידע אותי כי סוג הסרטן מוכר אך הבעיתיות בטיפול עצמו.
    יש אומנם את הדרך הכימוטרפית או הקרנות אך הבנתי שאחוזי ההצלחה מאוד נמוכים ואף הרסניים.
    לפני יומיים נתקלתי בהמלצות מרופא אמריקאי לטיפול אלטרנטיבי- Dr. Steven Eizen
    ואני ממש בדילמה במה להתחיל ובמה לבחור.
    אני ממש לא מכירה מומוחים לסרטן אצל כלבים ואודה לכם מאוד אם תוכלו להפנות ולסייע לי להחליט מה לעשות.

בתודה מראש
    מיי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן

הוספת תגובה

• סרטן

ד''ר סמדר טל
    24/10/2009

קשה לי להמליץ על טיפול כזה או אחר ללא ידיעה של סוג הגידול המדובר. לגבי מומחים באונקולוגיה ישנה רופאה העובדת בבית החולים הוטרינרי בבית דגן ורופאה שניה העובדת במרכז חוות דעת בבית ברל. אני ממליצה לפנות אל אחת מהן לייעוץ. כדאי שיהיה ברשותך עותק של התיק הרפואי של הכלבה, ביחד עם תוצאות הביופסיה והטיפולים אשר נעשו עד כה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו