הפרשות לכלב זכר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות לכלב זכר
    יעל
    22/10/2009

שלום, יש לי גולדן בן שנתיים וחצי, בזמן האחרון יוצאות לו הפרשות מאבר המין בצבע צהוב, ההפרשות סמיכות במשך כל היום, זה נדבק על הרצפה כמו דבק ודי מאמלל לי את החיים כי כל הזמן צריך לשפשף את הרצפה מהכתמים.
    כמובן שלקחתי אותו לוטרינר כדי לוודא שזו לא דלקת. ובכן הוטרינר אמר לעשות לו שטיפות עם מזרק וסביעור. זה לא עוזר. עוד אמר שאם השטיפות לא עוזרות נצטרך לסרס אותו. אני מאוד מפחדת לקחת אותו לניתוח עם הרדמה (סירוס) אני לא רוצה שיקבל טראומה או יסבול מכאבים. האם נתקלתם בתופעה כזו והאם ניתן לטפל בה בדרך אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות לכלב זכר

הוספת תגובה

• הפרשות לכלב זכר

ד''ר קרן פרץ
    24/10/2009

כדאי לבדוק שההפרשות לא מהוות סימן לדלקת. הוטרינר יכול לעשות משטח מההפרשות ולהסתכל במיקרוסקופ על מנת לוודא שלא מדובר על דלקת. במידה ונראים סימני דלקת יש לתת לכלב טיפול אנטיביוטי.
    לגבי הסרוס- במידה ואינך מעונינת בגורים, מומלץ לסרס את הכלב. הסרוס מוריד את הסיכון לגידולים באשכים ולדלקות בבלוטת הערמונית. הניתוח עצמו מאוד פשוט ושכיח. רוב הכלבים חוזרים לעצמם תוך יום-יומיים. על מנת למזער את הסיכונים שבהרדמה ובניתוח מומלץ לבצע בדיקת דם טרם ההרדמה על מנת לוודא שהכלב בריא ואין בעיה לנתח.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו