מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כלב היפראקטיביshelly2925/10/2009
שלום רב,
הכלב שלי בן כשנה מגזע ג'ק ראסל מעורב, הוא אומץ על ידי מכלביה ונמצא אצלי כחצי שנה.
הבעיה היא כזו: הכלב הוא כדור אנרגיה מהלך... בצורה נורמלית זה היה בסדר אך הנ"ל מתבטא בקפיצות בלתי פוסקות, נביחות ונשיכות של הרגליים במקרים קיצוניים יותר.
הוא יודע גם לשבת בשקט וזה קורה לרוב כשהוא בתוך הבית.. בחוץ עם כל הגירויים סביבו הוא פשוט מתחרפן לחלוטין על אף שאני מוציאה אותו בצורה סדירה.
חשוב לי לציין שהכלב כרגע בתהליך אילוף אך התשובה קיבלתי להצגת בעיה זו היא לתפוס את הכלב ולהצמידו לקרקע עד שהוא נרגע, רק שזה לא כל כך פשוט לתפוס אותו שהכלב משוחרר בחצר הבית.
הייתי רוצה לשאול להמלצתכם ובנוסף האם יש משהו רפואי ( סטייל רסקיו) שניתן לתת לכלב להרגעתו.
אודה לתשובתכן המצב קרוב לבלתי נסבל.
תודה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילוף
ד''ר קרן פרץ31/10/2009מאחר והכלב כבר בתהליך של אילוף אני ממליצה לדון בבעיה עם המאלף ולנסות למצוא עימו פתרונות לבעיה אשר יתאימו לך ולכלבך. אפשר לנסות רסקיו אך זה לא תמיד עוזר.
רק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)