בעיה נוירולוגית חתול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה נוירולוגית חתול
    נועמית
    28/10/2009

שלום רב,
    יש לי חתולה ננסית בת כ- 3 שנים (חיה בבית עם עוד חתולים וכלבה). החתולה התיישבה על השיש ביום בעל רעב מוגבר של חיפוש תמידי אחר אוכל כאשר פתאום היא הרימה את ידה הימנית, ראיתי משהו מוזר וכהרף עין היא צנחה לרצפה. הרמתי אותה והיא לא הגיבה (לא זזה, לא התנגדה), ממש קפאה, והדופק היה מהיר. היא ירדה לרצפה הלכה עם גב מקומר, רגליים בהליכה מוצלבת, שהיא מחליקה כול הזמן והזנב היה באוויר כאילו תקוע לצד ימין (כאילו מישהו משך אותו מהשורש שלו). אחרי מקסימום 3-5 דקות כול הסיפור נגמר וחזר לשגרה. מהן האופציות לכזה דבר ? יש לכן המלצות? אני מודאגת מאוד. תודה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה נוירולוגית חתול

הוספת תגובה

• ארוע נוירולוגי?

ד''ר סמדר טל
    31/10/2009

ארוע כמו שאת מתארת יכול לנבוע ממספר גורמים. בעיה במערכת העצבים, בעיה במערכת הקרדיוסקולרית, חוסר איזון הגורם לבעיה עצבית (לדוגמא בעיית כבד, חוסר איזון אלקטרוליטים) וכו.
    אני ממליצה לקחת את החתולה לבדיקה אצל הוטרינר. הוטרינר יבצע בדיקה גופנית ונוירולוגית ויחליט אם יש צורך בבדיקות נוספות כגון בדיקות דם. בהתאם לתוצאות הבדיקות יוחלט האם יש צורך בטיפול כלשהו.
    במידה וארוע כזה חוזר על עצמו כדאי לנסות לצלם אותו על מנת שתוכלי להראות לוטרינר במה מדובר.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו