בבקשה עזרה דחוף.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה דחוף.....
    אתי סטוייקה
    05/11/2009

שלום, לפני חמישה ימים קבלתי גור כלבים הייה בסדר עד אתמול בערב, התחילו שלשולים אתמול עוד הוא אכל ושתה מים אבל היום הוא לא אכל כלום רק שתה.
    הכלבלב מאוד אפטי.
    היום בבוקר שמתי לב לטיפת דם בצואה, בבקשה אני גרה בעיר קטנה ברומניה כאן אין חשיבות לחיות מחמד כמו בארץ ..... הייתי איתו אצל הוטרינר אבל הוא נתן לי כדור בשביל השלשול.
    אני מאוד מודאדת . מה לעשות??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה דחוף.....

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שהוא בן 8 שבועות

אתי סטוייקה
    05/11/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גור

ד''ר סמדר טל
    15/11/2009

במידה והגור לא אוכל ושותה כדאי לקחת אותו חזרה לוטרינר לצורך קבלת עירוי נוזלים תת עורי או תוך ורידי. כמו כן טיפול אנטיביוטי יכול לעזור. לגבי האוכל צריך לעודד אכילה. בגיל 8 שבועות כדי לתת אוכל משימורים המיועדים לכלבים או מזון יבש מורטב. חשוב מאוד לשמור את הגור במקום יבש וחמים ולשים לב לעשיית צרכים. אם הוטרינר שלידכם לא יכול לעזור אולי יש וטרינר אחר במרחק נסיעה. גורים עלולים להתדרדר מאוד מהר ולכן הטיפול הוא דחוף והכרחי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו