מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיול עם כלבתמיר18/11/2009
שלום רב!
באביב הקרוב אני מתכנן לצאת לשביל ישראל(להתחיל בצפון ולהגיע עד איזור באר שבע) ואני רוצה שגם הכלב שלי יצתרף אלי.
מדובר בסביבות 15 ק"מ ליום ובכלב בעל מבנה ספורטיבי חזק במיוחד אך גם לא בשיא
שלו הוא בן 7 . רציתי לדעת אם כלב יכול לעשות את זה וגם להנות מזה, מהכרות שלי עם הכלב אני מאמין שכן אבל בכל זאת רציתי להתייעץ עם ממוחה.
אשמח מאוד לקבל תגובות .
נ.ב אין לו בעיות מפרקים/אגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים
תמיר28/11/2009למה לא עונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיול עם כלב
ד''ר קרן פרץ30/11/2009חשוב להרגיל את הכלב למאמץ גופני שכזה בצורה הדרגתית ולהכין אותו ואת גופו. אני ממליצה להתחיל להרגיל אותו לטיולים ארוכים על מנת שיהיה בכושר במידה ותחליט לקחת אותו עימך. חשוב בטיול שכזה לדאוג לאספקת מים לכלב ובשעות החמות להשתדל להיות באזורים מוצלים. כלבים אינם מזיעים כמו בני אדם ולכן הם בסכנה למכות חום יותר מאיתנו.
אינני יכולה לתת לך המלצה על מצבו הבריאותי של הכלב והאם הוא מסוגל לעמוד במסלול שכזה ללא בדיקה שלו. אני ממליצה לקחת את הכלב לוטרינר לצורך בדיקה גופנית על מנת לודא שמצבו הבריאותי אכן תקין.
בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תמיר30/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)