חוות דעת רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעת רפואית
    אורלי
    24/11/2009

יש לי כלבה מסוג רועה איטלקי בת 10 שבימים האחרונים היא מדרדרת במהירות.היא מתקשה ללכת,מתקשה לנבוח,ממעטת לאכול ונראה כאילו אבדה או "שכחה" את כל הפונקציות הבסיסיות שלה.
    ברקע-מטופלת לבריחת שתן מזה שנה ובחצי שנה האחרונה סבלה מגרד בלתי נשלט ומטופלת בVETARAXOID.כמו כן,הוצאנו לה גידול עורי ממאיר לפני מספר חודשים.
    בדיקות דם שעברה ואקג פוענחו כתקינים.בUS-ממצא בחזה ובבטן שטיבו לא ברור.
    האם יש לכן איזשהי השערה לגבי איזה תהליך יכול להיות כל כך מהיר והאם מחשבה לגבי טיפול.לציין,כי אינפוזיה של סטרואידים ונוזלים אושששה אותה מעט,אך אחרי יומיים היא שוב הדרדרה.אנא רעיון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת רפואית

הוספת תגובה

• כלבה חולה

ד''ר קרן פרץ
    29/11/2009

שלום אורלי, צר לי לשמוע על מצבה של כלבתך. מתי בוצעו כל הבדיקות שאת מתארת-דם, אקג,US? איזה גידול הוצע ומה היה הממצא הלא ברור ב-US? האם את האולטראסאונד ביצע רופא וטרינר מומחה? לצערי על מנת לתת חוות דעת רפואית ולהעלות השערות במה מדובר אני צריכה את תוצאות ומצצאי כל הבדיקות שנעשו. לפי התאור שלך נשמע שיתכן והכלבה צריכה אשפוז לצורך קבלת נוזלים ותרופות ולבצע המשך איבחון על מנת למצוא את מקור הבעיות ולתת טיפול הולם בהתאם. אני מציע לקחת אותה חזרה לוטרינר או לחוות דעת שניה עם תוצאות הבדיקות על מנת לבצע המשך איבחון ולמנוע המשך התדרדרות.
    בהצלחה ורק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו