מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימןץ גורת כלביםהבוונה15/12/2009
יצרתי קשר עם אישה שמוסרת כמה גורות שכלבתה המליטה.
הגורות בנות 4 שבועות. לדבריה היא תמסור את הגורה בעוד כשבועיים. היא לא דורשת כל תשלום.
האם זה לא מוקדם מידי? במידה והיא אכן תימסר לנו מוקדם מכפי שמומלץ, מה עלינו לעשות על מנת למזער נזקים בגורה? מעבר לכך, כיצד להיערך בבית לקראת בואה, מבחינת מזון, פינה משלה, חימום גוף. עדיף לקחת אותה יחד איתי לעבודה כי היא תרגיש בודדה.
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורה חדשה
ד''ר סמדר טל28/12/2009מזל טוב על ההחלטה לאמץ גור חדש. בגיל 6 שבועות הגורים כבר צריכים להתחיל לאכול מזון כלבים ולהפסיק לינוק בין גיל 6-7. אם הם עדין יונקים וטרם סיימו לאכול כדאי לאמץ אותם בגיל יותר מבוגר. בדרך כלל מפרידים מהאמא בין גיל 7-8 שבועות.
בשלב ראשון צריך לראות שהגורה ערנית, משחקת ובעלת מצב רוח. יש לשין לב שהיא אוכלת בתאבון ושהצרכים שלה תקינים. חשוב לשים לב שהיא לא משלשלת או מקיאה. את החיסון הראשון לגורי כלבים עושים בגיל 6-8 שבועות. אך ראשית כדאי שהגורה תהיה אצלך בבית 7-10 ימים על מנת לוודא שהיא מרגישה טוב.
עד שהיא לא תקבל את כל החיסונים שלה מומלץ לא להוציא אותה מהבית לטיולים.
מבחינת מזון חשוב שהיא תאכל מזון המיועד לגורי כלבים. אם את רואה שהיא מתקשה עם מזון יבש את יכולה להרטיב אותו מעט או לקנות לה מזון רטב מקופסת שימורים להתחלה.
את יכולה לאחר האימוץ לקחת אותה לבדיקה ראשונה אצל הוטרינר על מנת ליוכל לבדוק אותה ולראות אם אכן היא בריאה. כמו כן כדאי לתת לה טיפול מונע לתולעי מעיים. בהתאם לגילה הוטרינר ינחה אותכם לגבי המשך טיפולים שהיא זקוקה להם.
בהצלחה ורק בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)










