שאלה בנוגע לגור בן 6 חודשים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לגור בן 6 חודשים..
    שירה
    11/01/2010

יש לי כלב מקסים בן 6 חודשים בשם ג'וני.
    לאחרונה הוא התחיל לכרסם כל דבר שהוא רואה בבית..רגליים של שולחנות בעיקר..האם יש משהו שניתן לעשות כדי שהוא יפסיק עם ההרגל המגונה? קנינו לו המון צעצועים, צעצועי נשיכה, כבר שמנו פלפל על הרגליים של השולחן ובינתיים זה עוזר, השאלה אם יש עוד פתרונות..
    ועוד שאלה, אמא שלי הכינה לו מזרון למיטה שלו, העניין הוא שהמזרון מאוד עבה ורך ואני לא בטוחה שזה בריא לו.
    אשמח לקבל תשובה,
    תודה והמשך שבוע נפלא,
    אלינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גור

ד''ר קרן פרץ
    18/01/2010

שלום אלינה, מתי הוא מכרסם את השולחנות כשאתם בבית או כשהוא נשאר לבד? חשוב להבחין בין שני המצבים מאחר וזה יכול להעיד האם זה משהו שהוא עושה מתוך שיעמום, חרדה וכו'. לתת לו צעצועים ודברים שיעסיקו אותו. לשים משהו עם טעם מריר או ריח חזק יכול לגרום לו גם להתרחק מהשולחן. במידה ושום דבר לא עוזר אני ממליצה להתייעץ עם מאלף מנוסה.
    לגבי המזרון, כמה שוקל הכלב? האם הוא גזע קטן, בינוני, גדול? ריפוד חשוב גם מאחר וזה נותן הגנה מהרצפה הקרה וגם זה יכול למנוע חיכוך של העצמות עם הרצפה הקשה. במידה ונראה לך שהוא רך מדי ולא נוח לו תשימו לו מזרן מעט פחות רך.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו