בבקשה אני מתחננת תעזרו לי!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה אני מתחננת תעזרו לי!!!
    עדי
    11/02/2010

שלום...קוראים לי עדי ואני בת 13...
    יש לי כלבה בת חודשיים בערך פחות או יותר ואני חושבת שהיא חולה במחלת הכלבת...
    כבר 2 חיות מתו אצלנו ברץף ואני לא ודעת ממה!!ואני לא רוצה שהיא תהיה השלישית חס וחלילה חס ושלום!!
    אז אני מתחננת אני צריכה עזרה!@!
    קראתי באינטרנט שמרגע שמי שחולה במחלת הכלבת יש לו פחות או יותר 10 ימים...
    וגם הכלבה אתמול היא פתאום הרגישה לא טוב,ואז היא הקיאה מי רוק כזה...
    אני ממש מודאגת ואני חייבת עזרה!!
    עכשיו הכלבה קמה והלכה ליד המים והיא לא שותה!!היא לא פוחת את הפה בכללל!!!@
    בבקש אני מתחננת אני לא רוצה לאבד אותה!!תעזרו לי בבקשה לפני שיהיה מאוחר!!!אני מתחננת שתענו לי בהקדם האפשרי!!@!אני פשוט לא יכולה לאבד עוד בעל חיים שאני ממש אוהבת נמאס לי!ואני רוצה לעשות מאמצים רבים אם יש לה זמן מוגבל לחיות@!
    אז אני מבקשת ומתחננת....תעזרו לי!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסיכוי שמדובר במחלת הכלבת הוא קטן

ד''ר עדי בן ישר
    12/02/2010

אלא אם כן הכלבה ננשכה או נפגעה ע"י יונק אחר הנגוע במחלה. במידה ויש חשד כזה יש לקרוא בדחיפות ללוכד כלבים מהעיריה כי זוהי מחלה זואונוטית (פוטנציאל הדבקה לבני אדם) ומסכנת חיים!
    בכל אופן, נראה כי את הכלבה הזו יש לקחת בדחיפות לבדיקה ווטרינרית. גורה בת חודשיים שחלשה ומקיאה זקוקה לפחות לטיפול רפואי תומך, כמו כן לאבחון הגורם למצבה. אינני יודעת האם כלבתך מחוסנת, אך מחלות ויראליות או חיידקיות הנישאות באוויר או נשארות על פני הקרקע יכולות להיות אחד מהגורמים למוות עוקב של כלבים באותו המקום.
    פני לווטרינר עם כלבתך.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו