טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אתמול נסרטתי או ננשכתי ע"י חתול שהסתובב ליד המגורים שלי (לא ראיתי מה בדיוק עשה כי זה היה מאחור). למרות שזה היה דרך המכנסיים ראיתי אח"כ שיש לי מעט דם. הלכתי למרפאה שליד ביתי שם חיטו לי את המקום ואמרו לי שביום הגיוס קיבלתי חיסון נגד כלבת (לפני שנתיים). אינני זוכרת זאת וגם בדקתי באינטרנט ולא מצאתי שום מקום שציינו שמקבלים את החיסון.
האם מקבלים ביום הגיוס חיסון נגד כלבת?
בתודה, לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ככל הידוע לי לא מקבלים חיסון כלבת בצבא אלא אם כן היית ביחידה העוסקת בכלבים כגון "עוקץ". בכל מקרה במקרה נשיכה, יש לחדש חיסון זה ולקבל חיסונים נוספים. כמו כן קיימות מחלות נוספות העוברות בנשיכה/שריטת חתול כגון שרטת החתול. עלייך לפנות לרופא האישי שלך או למשרד הבריאות על מנת לקבל טיפול מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד