מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי חתול***02/03/2010
שלום לכן,
ביום שישי בערב יצאתי מהבית והחתול שלי ברח מבלי שאשים לב. כשחזרתי הביתה ביום שבת בצהרים גיליתי שהוא ברח, ולאחר שעה של חיפושים מצאתי אותו בסופו של דבר, בחצר האחורית. הוא בילה את הלילה בחוץ בגשם.
מאז יום שבת הוא צולע על הרגלים האחוריות (לדעתי בגלל שהוא קפץ מהחלון שבחדר המדרגות), הוא חלש וקשה לו לאכול (אני מרטיבה לו את האוכל מאז כדי להקל עליו את הלעיסה). כשאני נוגעת לו ברגלים האחוריות הוא לא מיילל, כלומר לא כואב לו, והמפרקים שלו בסדר. אבל הוא עדין צולע והולך באיטיות.
קשה לי להגיע לוטרינר, הן בגלל זמן, מרחק וחוסר ניידות (אין לי רב ואני תלויה באוטובוסים). אז רציתי לשאול - האם לדעתכן יש סיכוי שקרה לו משהו חמור שבגללו כדאי להגיע לוטרינר, או שמא אפשר לתת לו כמה ימים להחלים לבד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתול צולע
ד''ר עדי בן ישר08/03/2010כמובן שלא ניתן לדעת בוודאות מה גורם לצליעה בחתולך עד לבדיקה מלאה הכוללת בדיקה פיזיקאלית וצילומים לכל הפחות. צליעה על פי רוב לא גורמת לחוסר תיאבון ולכן יתכן שדברים נוספים נפגעו אצלו.
במידה והחתול משתפר, מפסיק לצלוע, ומתחיל לאכול לשתות ולתת צרכים כרגיל, ניתן להניח (אבל לא באופן וודאי!) שאינו תחת סכנה. בכל מצב של התדרדרות במצבו או חוסר שיפור הייתי ממליצה בחום לפנות אל הווטרינר המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)