כבר שבוע שכלב שלי מפריש רוק בזרם לא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר שבוע שכלב שלי מפריש רוק בזרם לא
    אופיר
    09/03/2010

כלבי בן 10.5 , מעורב.
    כפי שציינתי השינוי החל לפני כשבוע,
    הווטרינר אמר שזה כלום כל עוד הוא שותה מספיק.

מה יכול לגרום לכך?
    האם זה מעיד על שינוי במצבו הבריאותי?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשה מוגזמת של רוק

ד''ר עדי בן ישר
    13/03/2010

ריור יתר יכול לנבוע ממספר גורמים כגון הרגשת בחילה, עצם זר בפה המפריע לבליעה, גוף זר בוושט (יתכן גידול, תולעת הפארק ועוד), חיידקי קיבה ועוד.
    לכן, במידה והמצב ממשיך, יש לחזור לווטרינר על מנת לבצע בדיקות נוספות ולמצוא את הגורם לריור

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריור אצל כלבים

אושרי
    15/03/2010

הכלבה שלי סבלה מריר בזוית הפה.
    בדיעבד התברר שזה היה התסמין הראשון של תולעת הפארק, התסמינים האחרים הגיעו כחודש אחרי בצורת הקאות תכופות ומצבה עדיין מדרדר.

מומלץ בחום, במיוחד אם הכלב לא מחוסן מפני תולעת הפארק, לחסן, לעשות בדיקות צואה (בסדרה של שלוש בדיקות לצורך גילוי התולעת), קח בחשבון שהטיפול לא מזיק ועולה גרושים יחסית לאבחון וטיפול מאוחר.

אני למשל השתהיתי עם הטיפול הן באשמתי אבל בעיקר בשל וטרינר כושל, בסופו של דבר נאלצתי לשלם אלפי שקלים, וגרוע מכך, הכלבה גוססת.

אני לא אומר את זה כי אני מנסה להלחיץ. אלא כי רוב הווטרינרים בארץ, לא מסוגלים לאבחן, אני יכול להסביר את עצמי, אבל זה יקח שלושה עמודים, אז פשוט קח בחשבון ובריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו