מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבר שבוע שכלב שלי מפריש רוק בזרם לאאופיר09/03/2010
כלבי בן 10.5 , מעורב.
כפי שציינתי השינוי החל לפני כשבוע,
הווטרינר אמר שזה כלום כל עוד הוא שותה מספיק.
מה יכול לגרום לכך?
האם זה מעיד על שינוי במצבו הבריאותי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה מוגזמת של רוק
ד''ר עדי בן ישר13/03/2010ריור יתר יכול לנבוע ממספר גורמים כגון הרגשת בחילה, עצם זר בפה המפריע לבליעה, גוף זר בוושט (יתכן גידול, תולעת הפארק ועוד), חיידקי קיבה ועוד.
לכן, במידה והמצב ממשיך, יש לחזור לווטרינר על מנת לבצע בדיקות נוספות ולמצוא את הגורם לריור
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריור אצל כלבים
אושרי15/03/2010הכלבה שלי סבלה מריר בזוית הפה.
בדיעבד התברר שזה היה התסמין הראשון של תולעת הפארק, התסמינים האחרים הגיעו כחודש אחרי בצורת הקאות תכופות ומצבה עדיין מדרדר.
מומלץ בחום, במיוחד אם הכלב לא מחוסן מפני תולעת הפארק, לחסן, לעשות בדיקות צואה (בסדרה של שלוש בדיקות לצורך גילוי התולעת), קח בחשבון שהטיפול לא מזיק ועולה גרושים יחסית לאבחון וטיפול מאוחר.
אני למשל השתהיתי עם הטיפול הן באשמתי אבל בעיקר בשל וטרינר כושל, בסופו של דבר נאלצתי לשלם אלפי שקלים, וגרוע מכך, הכלבה גוססת.
אני לא אומר את זה כי אני מנסה להלחיץ. אלא כי רוב הווטרינרים בארץ, לא מסוגלים לאבחן, אני יכול להסביר את עצמי, אבל זה יקח שלושה עמודים, אז פשוט קח בחשבון ובריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)