הייי יש לי בעייה אמיתית !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייי יש לי בעייה אמיתית !!!
    ליטל
    15/03/2010

ישלי כלב מקסים פודל מעורב בטרייר שחרחר גוש קטן ושעיר!!
    הבעייה היא שכל פעם שהוא עושה קקי הוא אוכל אותו !! :(
    אני צועקת עליו שאני תופסת אותו ומצחצת לו את השיניים קבוע ומטפלת בו ככ אבלתמיד תמיד אני מוצאת אותו עם ריח של קקי מהפה ...הוא לא מסיים את הצרכים וכבר אוכל אותם .
    לפני שלושה ימים כל הלילה וכל הבוקר הוא הקיא .ומה הוא הקיא ? את הקקי .. כאילו הוא שילשל מהפה.. זה נורא מגעיל וכשראיתי הקאתי גם .. מה אפשר לעשות 1?!!?!?! זה דחוףףף ההורים שלי חושבים שהוא יכול למות מזה ואני מפחדדתתת הם רוצים למסור אותו :( !!!! אגב הוא בן 7 חודשים !!!
    איך מלמדים אותו לא לעשות את זה ?!
    תודה רבה רבה רבה !!!
    ליטל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הייי יש לי בעייה אמיתית !!!

הוספת תגובה

• ליטל

ד''ר תמר נרקיס
    24/03/2010

שלום ליטל,

כדי שהכלב לא יאכל את הצואה שלו יש לטייל איתו עם רצועה ומיד אחרי שהוא נותן צואה להרחיק אותו מהמקום. אפשר גם לטייל איתו עם מחסום.
    יש לחנך אותו ולנזוף בו בקול סמכותי כשהוא מנסה לאכול את הצואה שלו ולמשוך אותו מהמקום.

בנוסף, חשוב לוודא שהכלב אוכל מזון איכותי בכמות שלה הוא זקוק כדי לוודא שאין לו חסרים תזונתיים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו