מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר עדי בן ישר וד"ר סמדר טל שלום ,ספיר אמר21/03/2010
היה ברשותי כלב פקינז במשך 8 שנים.
באחד מן הימים טיילתי איתו ברחוב וכלב של אחד השכנים שוחרר ע"י אחד הילדים ותקף את הכלב שלי. הנשיכה החזקה הובילה לפציעה קשה מאוד של כלבי, שפונה במיידית לוטרינריה, והוא נפטר ביום שאחריי.
הבעלים של הכלב לא השתמש בשום אצמעי זהירות גם אחרי המקרה, ונהג שלא ע"פ החוקים.
אנחנו נמצאים כרגע נגדו בהליך משפטי נגד הבעלים.
חשוב לי מאוד לברר מה גזע הכלב אותו הוא מחזיק או הכלאה של איזה גזעים הוא, והאם הוא עומד בקריטריונים של כלב מסוכן.
צירפתי תמונה ואשמח מאוד אם תוכלו לבחון את העניין ולהחזיר לי תשובה.
תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
ספיר אמר21/03/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלב מסוכן
ד''ר תמר נרקיס25/03/2010שלום ספיר,
הצטערתי לשמוע על מות כלבך.
על פי חוק כלבים מסוכנום, כלב מסוכן מוגדר:
1. כלב שגילו מעל שלשה חדשים שנשך ונשיכתו גרמה לחבלה.
2. כלב מזן מסוכן - גזע שהשר, באישור ועדת הכלכלה של הכנסת, קבע לגביו בתוספת שהוא גזע מסוכן.
3. כלב שהוא הכלאה של זן מסוכן, וקיים דמיון בין דפוסי ההתנהגות והתכונות הפיזיות שלו לכלב מסוכן.
בהכנת רשימת זני הכלבים שהוכרזו כמסוכנים בישראל, נלקחו בחשבון שתי תכונות עיקריות של הכלב: מידת התוקפנות שלו והנזק שהוא עלול לגרום. שמונה זני כלבים מוגדרים כ"כלב מסוכן" בחוק להסדרת הפיקוח על כלבים, והם:
אמריקן סטאפורדשייר בול טרייר (אמסטאף) (American Staffordshire Terrier) (AmStaff)
בול טרייר
דוגה ארגנטינאי (dogo argentino)
טוסה יפני (Tosa)
סטאפורדשייר בול טרייר (סטאף אנגלי) (Staffordshire Bull Terrier) (Staffie)
פיט בול טרייר
פילה ברזילאי (fila brasileiro)
רוטווילר
קשה לדעת לפי התמונה מה גזע הכלב הנושך.
אני ממליצה לך לפנות לשירותים הוטרינריים במקום מגוריך לאינפורמציה נוספת. בכל מקרה כלב צריך להיות קשור ברצועה במקומות ציבוריים ותחת השגחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)