טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי כלב טרייר מעורב (קטן) בן 4 וחצי . הכלב נוהג לגרד וללקק את עצמו- החלפנו מזון ומחכים שזה יעבור. העניין הוא שאני נוהגת לשים לו אמפולות אדוונטיקס שנחשבות לטובות מאוד. הכלבה השניה שלי לא מגיבה לאמפולות כלל, אדישה ואילו הטרייר מתנהג כאילו ששמתי לו חומר בעירה על הגוף. הוא מתחיל לרוץ בבית מחדר לללחדר ומנסה להוריד את החומר כשהוא נשכב על הגב ומתחיל להמרח.הדבר אורך כמס' דקות עד שהוא נרגע. רציתי לדעת האם יש טיפול אחר שניתן לתת לו נגד קרציות ופרעושים שמתאים לכלבים עם עור רגיש? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ישנם כלבים הרגישים לחומר שבאמפולות. פעמים רבות הם רגישים לחומר מסוג מסויים אבל אין כל בעייה עם אמפולות של חברה אחרת. אני ממליצה לך לנסות לשים לו אמפולה של חברה אחרת (יש מספר חברות טובות בשוק) ולבדוק כיצד הוא מגיב. חלק מהאמפולות לא יעילות כנגד קרציות אלא רק כנגד פרעושים. במקרה כזה מומלץ לשים גם קולר נגד קרציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים