מצאתי כלב ויש לי כמה שאלות!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצאתי כלב ויש לי כמה שאלות!!!
    גיא
    18/04/2010

מצאתי כלב נטוש במצב בריאותי גרוע וטיפלתי בו במשך שבוע. לאחר שבוע לקחתי אותו לוטרינר ושם גילנו שיש לכלב שבב דרכו איתרנו את שמו של הבעלים אך אין מענה בטלפון המופיע בפרטים.
    הוטרינר לא הסכים לטפל בכלב ולהעניק לו חיסונים עד לכאשר ימצא את הבעלים.
    האם זה הגיוני ומקובל שהכלב לא יקבל טיפול עד למציאת הבעלים?
    כמה זמן אני צריך להמתין כדי להעביר את הכלב על שמי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת בעלות

ד''ר תמר נרקיס
    18/04/2010

אינני יודעת מה החוק אומר לגבי העברת בעלות של כלב שיש לו בעלים קודמים. לשם כך אני ממליצה לך לפנות לשירותים הוטרינריים בעירייה שבה רשום הכלב.
    בדרך כלל בפרטי השבב מופיעים פרטי הבעלים של הכלב וגם הפרטים של הוטרינר שהחדיר את השבב. אפשר לנסות לאתר את הוטרינר ולבדוק אם יש לו פרטים עדכניים לגבי הבעלים.
    בכל מקרה כמובן שמומלץ לטפל בכלב ולחסן אותו (תוכל גם לברר עם הוטרינר שהחדיר את השבב מתי היה החיסון האחרון), אולם אתה תאלץ כמובן לשאת בהוצאות הכספיות הכרוכות בטיפול.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצאתי כלב ויש לי שאלות

גיא
    18/04/2010

השאלה היא האם הוטרינר לא צריך לטפל בכלב עד שימאו או יצרו קשר עם הבעלים הרשומים בשבב.
    כמובן שאני מוען לשאת בעלויות של הטיפול ומעוניין להעביר את הכלב על שמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בכלב

ד''ר תמר נרקיס
    18/04/2010

אם הכלב במצב קשה וזקוק לטיפול כדאי שיטופל עוד לפני שהבעלים נמצאו.
    אם הוטרינר לא רוצה לחסן את הכלב לפני שימצאו הבעלים יש היגיון בדבר שכן חשוב להכיר את הכלב, לדעת מה ההיסטוריה הרפואית שלו, כיצד הגיב לחיסונים בעבר ולוודא שהוא כלב בסך הכל בריא לפני שמחסנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו