כלבה מורעבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלבה מורעבת
    סיגלית
    27/04/2010

שלוםת
    יש לי כלבה בת 13 שנים שבשנים האחרונות העלה במשקל לא קצת, עברה התקף פאניקה לפני שנתיים בערך עקב בהלה מרעמים וברקים והייתה מאושפזת יומיים.
    לאחר מכן הוטרינר אמר לנו שהיא שמנה מאוד והיא צריכה לעשות דיאטה.
    הוא אמר לנו לתת לה אוכל מיוחד דיאטטי בשם "אקונובה" פעם אחת ביום (כוס של 200 גרם בערך)
    אבל היא כל הזמן רעבה ובוכה שאנחנו אוכלים, חוטפת ברחוב זבל מהרצפה ואוכלת את הקקי של החתולה שלנו.
    אני חוששת שהיא ממש מורעבת ואני לא יודעת מה לעשות, הוטרינר אמר אפילו לתת לה קצת פחות, אבל נראה כאילו היא ממש סובלת..

תודה על העזרה
    סיגלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלבה מורעבת

הוספת תגובה

• כלבה מורעבת

ד''ר תמר נרקיס
    29/04/2010

שלום סיגלית,
    האם מאז שהחלפתם מזון למזון דיאטטי הכלבה ירדה במשקל? מומלץ לעקוב אחרי המשקל ולוודא שאין ירידה חדה מידי במשקל.
    בעיקרון מומלץ לתת לכלבה את כמות המזון המומלצת על האריזה לפי משקל הכלבה. בכלבים מאד שמנים אפשר לתת קצת פחות מכך אך אם נראה לך שהיא "מורעבת" תני על פי הכמות המומלצת. צריך לזכור שיש מרכיב התנהגותי ולא רק פיזיולוגי לצורך שלה במזון. אפשר לנסות להחליף בהדרגה למזון דיאטטי של חברה אחרת, אולי מזון אחר ישביע אותה יותר.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו