תנועות מוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנועות מוזרות
    נעמה
    30/04/2010

שלום,
    יש לי שני חתולים, אח ואחות, בני 8 חודשים, חתולי בית שלא יוצאים החוצה בגלל המיקום של הדירה. בשבוע האחרון, אולי אפילו קצת יותר, הם התחילו לעשות תנועות מוזרות עם הרגליים הקידמיות שלהם-שניהם עושים את אותו הדבר.
    הם מתיישבים על רגליהם האחוריות, הראייה מזדגגת לכמה שניות (כאילו שהם רואים משהו מאוד מקרוב), ואז מניעים את הרגליים הקידמיות כמו להרגיש את מה שנמצא מולם.
    בהתחלה חשבתי שאולי הם רואים משהו שאני לא רואה, אבל מכיוון שזה חוזר על עצמו באיזורים שונים בבית, לא נראה לי שזה המצב.
    חשבתי אולי זה סוג של תיקשורת, אבל לאחר מכן הם חוזרים לעשות את מה שעשו קודם.
    אני לא יודעת אם זה מסמן על בעיה או לא, הם עושים זאת מספר פעמים ביום, בזמן שאני בבית להבחין בכך.
    מחוץ לכך, הם נראים בריאים ואוכלים ושותים כרגיל, ללא הפרשות לא רגילות, וכמובן הופכים את כל הבית במשחקים שלהם.
    הייתי מעוניינת באיזשהי חוות דעת, אם אפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנועות מוזרות

הוספת תגובה

• תנועות מוזרות

ד''ר עדי בן ישר
    02/05/2010

שלום נעמה,
    אשמח אם תוכלי להעלות סרטון של החתולים על מנת שאוכל לנסות להבין האם מדובר במצב נוירולוגי, עיניין התנהגותי, משחק, או אולי משהו אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו