מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוסף סידן לחתולשאלה03/05/2010
גיליתי באזור מאוד עני וחסר מודעות - מס' חתולות מיניקות ש ד ו פ ו ת בצורה מזעזעת. יש אפשרות להוסיף סידן מריסוק של טבליות סידן של אנשים למזון שלהן? אני יודעת את המינון הרצוי (600 מג ל5 קילו משקל בעח). האם אין בעיה מבחינת הרכיבים בסידן שמיועד לנו במתן לחתולה והאםה מינון שציינתי נכון?
אם אי אפשר, האם יש תוסף סידן בלבד במחיר נורמלי (בקופח זה עולה 11 שח.. ).
אםלא - - אני לא רוצה לתת מוצרי חלב כי רוב החתולים רגישים להם, אבל גבינה צהובה להבנתי פחות מעוררת רגישות, האם זה נכון (חסרת לקטוז?) והאם ניתן לתת ממנה לאותן חתולות?
יש עוד המלצה למתן משהו שיגרום להן להשמין ולחזק עצמות מהר מלבד מזון עשיר בהכל?
תודה!
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף סידן לחתול
ד''ר תמר נרקיס04/05/2010שלום עדי,
אין כל סיבה לתת סידן לחתולות שמקבלות הזנה תקינה. לכן, חשוב מאד לתת לחתולות מניקות מזון מאיכות טובה, עשיר בחלבון ובסידן וזה יתן להם את כל הצרכים התזונתיים שהם זקוקים להם. מומלץ לתת לחתולות וכלבות מניקות מזון גורים שהינו עשיר בחלבון וסידן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה, אבל פיספסת שאלה שלי -
שאלה04/05/2010כתבת שלחתולות שמקבלות הזנה תקינה אין צורך לתת תוסף סידן.
אבל מדובר בחתולות שלא מקבלות הזנה תקינה.
הן חתולות רחוב שנמצאות רחוק מעיר מגוריי ואני נוסעת במיוחד אחת לכמה ימים שבוע לתת מזון שמספיק ליומיים.
מאח רוהן שדופות מאוד וברור שיש שם בעיית סידן כתוצאה מזה שהן כנראה הוזנו רק על ידי שאריות בפחים עד עכשיו - אני שואלת האם ניתן לרסק סידן קרבונט של אנשים ולתת אחת לשבוע כתוספת?
אם זה לא היה ברור, החתולות שדופות בצורה קיצונית, ונראה שהעצמות שלהן דקיקות ולכן השאלה לגבי הסידן.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן לחתולות
ד''ר תמר נרקיס04/05/2010אני לא ממליצה לתת סידן בלי שוטרינר יבדוק את החתולות. אני כן ממליצה לנסות ולמצוא מישהו שיסכים להאכיל אותן אחת ליום במזון גורים איכותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)