טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תפסתי את הכלב שלי משחק עם האריזה של חבילת שקדים, ואני חוששת שהוא אכל מהם משום שלא מצאתי לאחר מכן את השקדים שהיו בה. הכמות הייתה בין 15-20,השקדים לא היו עבים, אך לא שטוחים לגמרי, עובי של פחות מחצי ס"מ,והאורך שלהם הוא בערך כ 2ס"מ. לאחר מכן הוא נצפה מאוד היפראקטיבי האם ייתכן שאיכשהו הוא יפגע מזה שאכל אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ככל הידוע לי ומחיפוש בספרות, לא מצאתי כל תופעות לוואי או נזקים שיכולים להגרם ע"י אכילת מעט שקדים. במידה והתנהגות כלבך אינה חוזרת למצבה הרגיל ו/או הכלב נראה חלש, אפטי, מקיא, משלשל, או כל סימן מדאיג אחר, יש לגשת לווטרינר בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר