מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גורת חתולים משלשלת כבר יותר משבועיםיסמין05/06/2010
היי,
הגורה (בת 5 שבועות בערך) נמצאה תקועה בגדר במשך יומיים לפני כשבועיים. ישר לקחנו אותה לוטרינר שאישר שהיא בריאה ונתן לה טיפול נגד תולעים ופרעושים. מאז היא משלשלת כשלעיתים השילשול דמי. לאורך כל התקופה הזו היה לה מצב רוח תקין והיא הייתה אנרגטית ונמרצת. במשך תקופה זו היא הקיאה 3 פעמים. ההקאה האחרונה הייתה היום ולאחריו היא נראת חלשה, מטושטשת ואפטית (מה שלא היה לפני כן).
מן הסתם אני מודאגת ממצבה אבל הוטרינר שראה אותה לפני שבוע אמר שזה רק מהשינוי התזונתי שכנראה יצר אצלה דלקת במעיים והמליץ לתת לה אורז, קוטג' ועוף. נתנו לה את המזון אך לא ראינו שיפור.
אתמול קנינו לה תחליף חלב חתולים בתקווה שאולי יעזור לה אבל לא היה שיפור כלל (השילשולים הכתומים נהפכו לצהוב בהיר- זה ההשפעה היחידה).
האם יש טיפול יותר אינטנסיבי שיכול לעזור לה עם הכיבה? (כמו קל בטן של בני אדם)
תודה מראש,
יסמין
נב
בתמונה היא יונקת את האצבע שלי מה שמדאיג אותי שעלול לגרום למערכת העיכול שלה לעבוד יותר ואולי עדיף שלא אתן לה לינוק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמונה
יסמין05/06/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה...
יסמין07/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורת חתולים משלשלת
ד''ר תמר נרקיס07/06/2010גורי חתולים משלשלים עלולים לאבד נוזלים רבים ומלחים ולהתייבש תוך זמן קצר ולכן חשוב לטפל בתופעה בהקדם. השלשול וההקאות יכולים להגרם מדלקות במערכת העיכול, טפילי מעים, גוף זר, רגישות למזון ועוד. יתכן שהגורה זקוקה לטיפול אניביוטי ואף לעירוי נוזלים. לעיתים יש צורך בבדיקת צואה כדי לאבחן טפילים. אני ממליצה לך לחזור לוטרינר להמשך איבחון וטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)