אני ממש עצובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש עצובה!
    לילי
    31/10/2007

ורציתי לשמוע את דעתך.

2 חתולי רחוב שדאגתי להאכיל - כנראה מאוד נקשרו אלי. היו ממתינים לי תכופות ליד דלתי, קופצים למראה מכוניתי המתקרבת וכדומה. בכל יום הייתי רואה אותם ודואגת לאוכל שלהם.
    מדי פעם הייתי מכניסה אותם הביתה לכמה דקות כי ריחמתי עליהם - אבל אמי התנגדה נחרצות....
    נקשרתי אליהם ריגשית מאוד - אהבתי אותם...

יום אחד הם פשוט נעלמו. לא יודעת לאן. לא יודעת איך. אחד מהם נעלם קודם והשני (האהוב עלי במיוחד) יום-יומיים אחריו.

מה דעתך? יכול להיות שהם מתו או משהו כזה ככה פתאום? כי כל יום הם היו מתפקדים ליד הדלת או בכניסה לבית.

התעצבתי מאוד. כאב לי מאד להבין שלא אראה אותם עוד (מותר לגלות שגם בכיתי?) ואני ממש לא מבינה מה קרה להם.

אני מכה על חטא ומצטערת שלא הכנסתי אותם באופן קבוע לביתי . אבל זה בית של אמא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני ממש עצובה!

הוספת תגובה

• התחושה מובנת

ד''ר סמדר טל
    01/11/2007

לצערי התופעה חוזרת ונשנית עם חתולי רחוב. הסיבות להעלמות פתאומית של חתולים שנראים בריאים הן בדרך כלל איסוף- על ידי גורמים שונים, או תאונה- אם כי קצת לא סביר שתאונה תקרה לשניהם ביחד. אם הם זכרים לא מסורסים קיימת גם אפשרות שהלכו לשוטט אחת נקבה או נקבות מיוחמות.
    נקודת אור קטנה- לעיתים- לאחר פרק זמן שבים חתולים שנעלמו למקום מחייתם המקורי- אולם הדבר לא מובטח ותלוי בסיבת ההעלמות.
    יפה שטיפלת בהם ונפלא שאת מפגינה כך את אהבתך לחי הסובב את חיינו. בהמשך אם תתקלי בהם רצוי לבשק שיעקרו או יסרסו אותם על מנת להפחית סכנות בריחה ופגיעה- או קרבות חתולים- ובכדי לעזור בעצירת ריבוי האוכלוסין של חתולי ברחוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו