מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרעושים כרוניים או לא ברור מה..גילי11/06/2010
שלום רב.
כלבתי בת השנתיים מסוג שיצו סובלת מפרעושים כבר מספר חודשים יחד עם אמפולות פרומריס.
ב- 20.5.10 שמתי לה אמפולה והפרעושים המשיכו לחגוג. אתמול בחשש משהו שמתי לה עוד אמפולה (מכיוון שעוד לא עבר חודש) והם עדיין קיימים.
כששאלתי את המוכרת בחנות היא אמרה שזה כנראה קשור לטיפול תילוע שהכלבה קיבלה.
ב- 14.3.10 היא קיבלה משושה ותילוע. אבל הפרעושים עדיין קיימים והגירודים מן הסתם מציקים לה!
יש לציין שיש בביתנו 2 חתולים אשר גם הם קיבלו טיפול בפרומריס, אינם יוצאים את הבית (גם הכלבה יוצאת לעיתים רחוקות), וגם עליהם יש עדיין פרעושים אם כי הגירודים רגועים יותר.
אגב, כשהיינו אצל הווטרינר נאמר לנו שלכלבה עור מצויין, משקל טוב ונראית מצויין.
אז מה לא בסדר?
מדוע הפרעושים לא עוזבים אותה?
מודה מראש וכל טוב,
גילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול נגד פרעושים
ד''ר עדי בן ישר12/06/2010לעיתים פרעושים מפתחים עמידות לחומר מסויים הנועד להשמדתם/הרחקתם. במקרה הזה רצוי לקנות אמפולה מסוג אחר ולשים על כל בעלי החיים בבית. יש לשים לב שעובר מספיק זמן בין האמפולות. יתכו גם כי ישנו קן של פרעושים במקום כלשהו בבית. רצוי להזמין מדביר מורשה על מנת שירסס את ביתכם וחצרכם וכך ימנע הדבקות מחודשות. שימי לב לתאריך התפוגה על גבי האמפולות, גם זו סיבה אפשרית.
רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר עדי.
גילי12/06/2010רכשתי את הפרומריס מכיוון שנאמר לי שפרונטליין פיתח עמידות.
לגבי הדירה, אנחנו עוברים כך שאני אדאג לריסוס כללי.
יש לי שאלונת קטנה - גם אני מתגרדת ללא כל סיבה מיוחדת. יש קשר? (כמובן שהם מטיילים לי על המיטה וישנים איתי).
שוב תודה ושבת שלום,
גילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)