החתולה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החתולה שלי
    ענת
    17/06/2010

שלום
    יש לי חתולה פרסייה .
    בימים האחרונים אני מוצאת בבית ציפורניים שלה.האם זה תקין שהן נושרות?
    היא בת 8חודשים .
    ויש משהו נגד נשירה של פרווה?
    איך אני מרגילה אותה לשחק במשחקים שלה ולא עם הרהיטים בבית מאחר והתרסיס שקיים בשוק לא עובד עלייה.
    תודה ויום טוב.
    מתי אפשר להביא עוד חייה כגון כלב לבית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החתולה שלי

הוספת תגובה

• חתולה

ד''ר עדי בן ישר
    20/06/2010

ציפורניים נושרות זה דבר תקין. הציפורניים מתחלפות ועל רגליה תוכלי לראות ציפורניים חדות וארוכות.
    קיימים בשוק תכשירים שונים נגד נשירה. בדר"כ הם מגיעים בצורת תרסיס למים המכיל ויטמינים שונים וחומצות שומן העוזרים לתת ברק לשיער ולמנוע את נשירתו. ניתן גם לסרק יומיומית את החתולה במסרק המיועד לכך במידה והנשירה הינה מאסיבית.
    במידה ואת רוצה להביא כלב חדש הביתה, ככל שתקדימי לעשות כן - ההתאקלמות תהיה קלה יותר. חתול גור מקבל בקלות רבה יותר שינויים ופחדן פחות כלפי בעלי חיים שעדיין לא נחשף אליהם. רצוי להתחיל את החשיפה בחדרים נפרדים כך שהחתול יוכל לבוא ולרחרח את הדייר החדש אך לא יצטרך לברוח, ולאט לאט להסיר את המחיצות ולתת ללב ולחתול להתרגל אחד לשני.

רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו