בלנקה בדיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלנקה בדיכאון
    עינבר
    22/06/2010

היו לי 2 כלבים. זכר בן שנה וחצי (בייגל מעורב עם פינצר) וכלבה (בלנקה) בת 9 חודשים , הם היו מאוהבים אחד בשני בטרוף. לפני שבוע וחצי קרה לנו מקרה טרגי עם גו'י הזכר, הינו בערב בחוף הים
    (השרון) הגיעו חבורה של כ 40 חברה שעושים אימונים לפני הטרונות, גו'י התלהב ונכנס להם בין הרגליים מצאנו אותו כקילומטר אחרי כמעט וגמור הוא נפטר בבית החולים לחיות בכפר הירוק במשך הלילה (מדימומים פנימיים בבטן ובגזע המוח. השאלה שלי איך אפשר לעזור לכלבה בלנקה שנשארה בלעדיו? הוא היה האהוב והחבר הטוב שלה והיום מאז היא בדיכאון. איך אני יכולה לעזור לה להתאושש? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלנקה בדיכאון

הוספת תגובה

• בלנקה

ד''ר תמר נרקיס
    22/06/2010

פעמים רבות כלב נהיה מדוכא לאחר מוות של כלב או חיה אחרת שחיה איתו. לרוב המצב משתפר כעבור מספר ימים או שבועות. כדאי לחכות עוד שבוע-שבועיים, אני מניחה שעד אז בלנקה תחזור לעצמה. בינתיים אפשר לפנק אותה בצעצועים ומשחקים ולתת לה הרבה תשומת לב. אם בעוד שבוע-שבועיים בלנקה עדיין תראה מדוכאת, אני ממליצה לגשת לבדיקה אצל וטרינר כי יתכן שהדבר לא קשור דוקא לאובדן של ג'וי ואולי היא סובלת מבעיה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו