קולר נגד פרעושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קולר נגד פרעושים
    מעיין
    22/06/2010

שלום!
    יש לי כלבה בת 14, היא בגודל בינוני-קטן ולא מזמן גיליתי עליה פרעושים... קניתי לה קולר והוא באמת עזר נגד הפרעושים. העניין הוא שמאלף כלבים שבמקרה ראה אותה אמר לי שהקולר לא טוב והוא עלול לפגוע בה... כשקניתי את הקולר הוא הותאם למשקל שלה ואני לא רואה איזה שהוא שינוי בהתנהגות שלה אבל לקולר באמת יש ריח חזק של חומר הדברה. זה באמת יכול להיות מסוכן?רשום על הקולר שהוא מתאים ל-9 חודשים כדאי להשאיר אותו גם אם כבר אין לה פרעושים?

תודה!
    מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קולר נגד פרעושים

הוספת תגובה

• קולר נגד פרעושים

ד''ר תמר נרקיס
    22/06/2010

אם הקולר שייך לחברה ידועה ונקנה בחנות חיות שאת סומכת עליה, לא צריכה להיות בעיה. עם זאת, קיימות אמפולות נגד פרעושים שיש לפזר להם על הפרווה אחת לשלושה שבועות-חודש. האמפולות הללו יעילות מאד נגד פרעושים. אם את לא רוצה להשתמש בקולר אני ממליצה לך על האמפולות האלה. אם לא תטפלי לא בקולר ולא באמפולות סביר להניח שהפרעושים יחזרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו