מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קולר נגד פרעושיםמעיין22/06/2010
שלום!
יש לי כלבה בת 14, היא בגודל בינוני-קטן ולא מזמן גיליתי עליה פרעושים... קניתי לה קולר והוא באמת עזר נגד הפרעושים. העניין הוא שמאלף כלבים שבמקרה ראה אותה אמר לי שהקולר לא טוב והוא עלול לפגוע בה... כשקניתי את הקולר הוא הותאם למשקל שלה ואני לא רואה איזה שהוא שינוי בהתנהגות שלה אבל לקולר באמת יש ריח חזק של חומר הדברה. זה באמת יכול להיות מסוכן?רשום על הקולר שהוא מתאים ל-9 חודשים כדאי להשאיר אותו גם אם כבר אין לה פרעושים?
תודה!
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולר נגד פרעושים
ד''ר תמר נרקיס22/06/2010אם הקולר שייך לחברה ידועה ונקנה בחנות חיות שאת סומכת עליה, לא צריכה להיות בעיה. עם זאת, קיימות אמפולות נגד פרעושים שיש לפזר להם על הפרווה אחת לשלושה שבועות-חודש. האמפולות הללו יעילות מאד נגד פרעושים. אם את לא רוצה להשתמש בקולר אני ממליצה לך על האמפולות האלה. אם לא תטפלי לא בקולר ולא באמפולות סביר להניח שהפרעושים יחזרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)