אוכלת קקי של חתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכלת קקי של חתולים
    כרמל
    26/06/2010

יש לי כלבה בת שנה וחצי והיא אוכלת את הקקי של החתולים שלי.

החתולה שלי לא מוכנה כבר שנים שהיא אצלי לעשות קקי בארגז רק שתן בארגז וקקי מחוץ לארגז ליד . כשאני בבית ורואה אני מיד אוספת אבל לרוב אני רק רואה סימן שהיה קקי.

ויש עוד בעיה שהקקי של החתולה שלי עם דימום . האם הכלבה יכולה להדבק ממה שזה לא יהיה?

(היא הייתה אצל הוטרינר והחלפנו אוכל)

איך אני מונעת מהכלבה לאכול את הקקי זה ממש דוחה ועוד כשהיא ישנה איתי במיטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכלת קקי של חתולים

הוספת תגובה

• אכילת צואה

ד''ר תמר נרקיס
    27/06/2010

קודם כל חשוב לבדוק למה יש דימום בצואה של החתולה. דימום בצואה אינו דבר נורמאלי ויש לבצע בדיקת צואה ובדיקות נוספות כדי להבין מה מקור הדימום. שנית, כדאי לנסות להרגיל את החתולה לתת צואה בארגז ולא מחוצה לו. אני מניחה שהכלבה לא תאכל את הצואה מתוך הארגז.

יתכן שככל שהכלבה תגדל היא תראה פחות התעניינות באכילת הצואה של החתולים, אך לא בהכרח. חשוב לוודא שהכלבה אוכלת מזון מלא, מאוזן ואיכותי ושאין לה חסרים תזונתיים. בנוסף, חשוב שלכלבה יהיו גירויים רבים בבית (עצמות משחק, צעצועים וכו') כי לעיתים אכילת צואה נובעת משיעמם.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו