מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוכלת קקי של חתוליםכרמל26/06/2010
יש לי כלבה בת שנה וחצי והיא אוכלת את הקקי של החתולים שלי.
החתולה שלי לא מוכנה כבר שנים שהיא אצלי לעשות קקי בארגז רק שתן בארגז וקקי מחוץ לארגז ליד . כשאני בבית ורואה אני מיד אוספת אבל לרוב אני רק רואה סימן שהיה קקי.
ויש עוד בעיה שהקקי של החתולה שלי עם דימום . האם הכלבה יכולה להדבק ממה שזה לא יהיה?
(היא הייתה אצל הוטרינר והחלפנו אוכל)
איך אני מונעת מהכלבה לאכול את הקקי זה ממש דוחה ועוד כשהיא ישנה איתי במיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילת צואה
ד''ר תמר נרקיס27/06/2010קודם כל חשוב לבדוק למה יש דימום בצואה של החתולה. דימום בצואה אינו דבר נורמאלי ויש לבצע בדיקת צואה ובדיקות נוספות כדי להבין מה מקור הדימום. שנית, כדאי לנסות להרגיל את החתולה לתת צואה בארגז ולא מחוצה לו. אני מניחה שהכלבה לא תאכל את הצואה מתוך הארגז.
יתכן שככל שהכלבה תגדל היא תראה פחות התעניינות באכילת הצואה של החתולים, אך לא בהכרח. חשוב לוודא שהכלבה אוכלת מזון מלא, מאוזן ואיכותי ושאין לה חסרים תזונתיים. בנוסף, חשוב שלכלבה יהיו גירויים רבים בבית (עצמות משחק, צעצועים וכו') כי לעיתים אכילת צואה נובעת משיעמם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)