שנאוצר ננסי עם עששת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנאוצר ננסי עם עששת
    צופקה
    26/06/2010

שלום לכם ותודה
    לפני כשבוע נמסרה לידנו שנאוצרית ננסית בת 3 בעלות חיסונים בלבד. הוטרינר הקרוב לביתי הזדעזע למראה האבנית שבשיני הכלבה ואמר שבחיים לא ראה כזו אבנית בגיל כזה של הכלב. האמת שהשיניים שלה ממש שחורות ומסריחות וחבל שלא שמנו לב לזה כשלקחנו אותה מהכלביה. אנחנו לעומת זאת הזדעזנו מהמחיר של השיננית, 900 שקל כפי שנאמר לנו. מכיוון שצריכה עיקור קיבלנו הנחה ויחד עם העיקור 1200שקל.

ממש לא תכננו להוציא סכום כזה על כלבה שנמצאת אצלנו שבוע, ויותר מיזה אין לנו סכום כזה.
    האם יש איזה שהיא מרפאה שיכולה לעזור במצבים כאלה?

מה יקרה במידה ולא נטפל? הבנתי שהשיניים ינשרו, האם זה מלווה גם בבעיות נוספות כגון בעיות אכילה וכו?

האם זה מדבק? יש לנו תינוק בן שנה והכלבה החמודה כל הזמן מלקקת אותו בפנים? עכשיו אני קצת מפחדת שתעביר לו חיידקים....

תודה על הסבלנות
    כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנאוצר ננסי עם עששת

הוספת תגובה

• טיפול שיניים

ד''ר תמר נרקיס
    27/06/2010

אין לי אינפורמציה לגבי מחירים לניקוי שיניים במרפאות השונות, עליכם להתקשר לוטרינרים באזור מגוריכם ולברר עלויות.
    חשוב מאד לבצע ניקוי שיניים, במיוחד במצב הפה אותו את מתארת, אחרת המצב מאד יחמיר עד מצב של כאב, קשיי אכילה, ודלקת קשות.
    לא ידוע לי על חיידק ספציפי בחלל הפה של כלבים שעשוי להיות מדבק לתינוקות, אך אני אינני רופאת ילדים ולגבי כל נושא שקשר בבריאות התינוקת אני ממליצה לך לפנות לרופא שלה. אם את מודאגת, עדיף שהכלבה לא תלקק את התינוקת בפנים.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו