מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שנאוצר ננסי עם עששתצופקה26/06/2010
שלום לכם ותודה
לפני כשבוע נמסרה לידנו שנאוצרית ננסית בת 3 בעלות חיסונים בלבד. הוטרינר הקרוב לביתי הזדעזע למראה האבנית שבשיני הכלבה ואמר שבחיים לא ראה כזו אבנית בגיל כזה של הכלב. האמת שהשיניים שלה ממש שחורות ומסריחות וחבל שלא שמנו לב לזה כשלקחנו אותה מהכלביה. אנחנו לעומת זאת הזדעזנו מהמחיר של השיננית, 900 שקל כפי שנאמר לנו. מכיוון שצריכה עיקור קיבלנו הנחה ויחד עם העיקור 1200שקל.
ממש לא תכננו להוציא סכום כזה על כלבה שנמצאת אצלנו שבוע, ויותר מיזה אין לנו סכום כזה.
האם יש איזה שהיא מרפאה שיכולה לעזור במצבים כאלה?
מה יקרה במידה ולא נטפל? הבנתי שהשיניים ינשרו, האם זה מלווה גם בבעיות נוספות כגון בעיות אכילה וכו?
האם זה מדבק? יש לנו תינוק בן שנה והכלבה החמודה כל הזמן מלקקת אותו בפנים? עכשיו אני קצת מפחדת שתעביר לו חיידקים....
תודה על הסבלנות
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שיניים
ד''ר תמר נרקיס27/06/2010אין לי אינפורמציה לגבי מחירים לניקוי שיניים במרפאות השונות, עליכם להתקשר לוטרינרים באזור מגוריכם ולברר עלויות.
חשוב מאד לבצע ניקוי שיניים, במיוחד במצב הפה אותו את מתארת, אחרת המצב מאד יחמיר עד מצב של כאב, קשיי אכילה, ודלקת קשות.
לא ידוע לי על חיידק ספציפי בחלל הפה של כלבים שעשוי להיות מדבק לתינוקות, אך אני אינני רופאת ילדים ולגבי כל נושא שקשר בבריאות התינוקת אני ממליצה לך לפנות לרופא שלה. אם את מודאגת, עדיף שהכלבה לא תלקק את התינוקת בפנים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)