מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גור רועה גרמניחיעוו27/06/2010
שלום, יש לי רועה גרמני בת 5 חודשים. היא נראית קטנה יחסית לאחים שלה, הם כבר ענקים והיא עוד קטנה מהם בהרבה. והבטן שלה רזה, לא משנה כמה אני נותן לה לאכול זה נראה כאילו היא לא אוכלת מספיק ליום והיא נשארת רזה, אני משתדל להשאיר לה אוכל נגיש כל שעות היממה אבל זה לא עוזר היא לא אוכלת גם ככה והאכול סתם נשאר. זה לא שהיא לא אוכלת בכלל, היא אוכלת, אבל לדעתי לא מספיק.
היא אוכלת אוכל של BOSH, סופר פרמיום.
אשמח מאוד לחוות דעת, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גורה קטנה
ד''ר תמר נרקיס27/06/2010יכולות להיות מספר סיבות לגורה שאינה מתפתחת כמו שאר אחיה לשגר. יתכן שהיא סובלת מתולעי מעיים ולכן תהליך העיכול והספיגה אינו תקין. מומלץ לגשת לוטרינר שיתן תילוע. הגורה צריכה לאכול מזון גורים מאיכות טובה. יתכן שהמזון שהיא אוכלת עכשיו אינו מתאים לה וכדאי לנסות ולתת מזון גורים אחר. אפשר לתת לה מזון גורים רטוב כדי לעודד אותה לאכול.
אם אחרי החלפת המזון, עידוד אכילה ותילוע היא עדיין לא עולה במשקל ולא גדלה כמו שאר אחיה לשגר, יתכן שהיא סובלת מבעיה מולדת ויש צורך בבדיקות נוספות.
קיימות מחלות מולדות, כמו למשל porto systemic shunt , בהן יש בעיה אנטומית שכתוצאה ממנה יש פגיעה בספיגת הנוטריינטים לגוף ופגיעה בגדילה.
עודד את הכלבה לאכול מזון מאיכות טובה, דאג לתת לה טיפול יעיל נגד תולעים ואם היא עדיין לא תתפתח כראוי גש לוטרינר לבדיקות נוספות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חיעוו28/06/2010כבר נתתי לה כדור נגד תולעים, אז לא נראה לי שזאת הבעיה.
אפשר לתת לה לאכול מזון רטוב בתדירות גבוהה? כי פעם ערבבתי מזון רטוב עם יבש והיא אכלה את זה, וזה נראה לי מתכון טעים אבל בריא? את זה אני לא יודע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזון רטוב
ד''ר תמר נרקיס28/06/2010אפשר בהחלט לתת לה מזון רטוב משימורים או מזון רטוב מעורבב עם מזון יבש, בתנאי שהמזון הוא מאיכות טובה ומצויין עליו שזו מזון מאוזן ומלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)