העברת חתולים לדירה חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת חתולים לדירה חדשה
    רונית
    23/07/2010

שלום רב,
    אני מגדלת שני חתולים זה מס' שנים והם קשורים מאוד לסביבה, שניהם מסורסים אחד מהם ביתי מאוד ושוהה במהלך היום הרבה זמן בבית והשני מעדיף יותר להיות בחצר, חצר משותפת של שכנים.
    בקרוב אני עוברת דירה והבעייה שבמעבר יש שלב ביניים בה נתגורר אצל הוריי מס' חודשים, הם
    גרים סמוך למקום בו אני גרה היום, שאלתי היא האם בשלב הביניים בו המעבר לא יהיה למקום הסופי רצוי להשאיר את החתולים בסביבה בחצר בה הם רגילים ולדאוג לצרכיהם ולבקר אותם מידי יום ורק כשאעבור לביתי שלי אקח אותם איתי, ואיך מעבירים חתול דירה?
    תודה,
    רונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העברת חתולים לדירה חדשה

הוספת תגובה

• מעבר דירה

ד''ר סמדר טל
    25/07/2010

קשה לי להחליט בשבילך מה הכי טוב בשביל החתולים.
    אכן, מעבר דירה עשוי להיות טראומטי לחתולים. בשלב ראשון יש להעביר אותם לדירה החדשה ולא לתת להם לצאת החוצה בימים הראשונים, כך שיתרגלו לבית החדש. כדאי להעביר לבית החדש חפצים שהחתולים רגילים לריחם כמו ארגז החול, צעצועים וכו'. רק בהמשך אפשר לאפשר להם לצאת החוצה, ואם הדירה הקודמת קרובה יש לקחת בחשבון שיתכן שיחזרו אליה...
    להשאיר אותם באזור של הדירה הישנה בלי אפשרות להיכנס הביתה נשמע לי קצת בעייתי בחתולים שרגילים לישון בלילה בתוך הבית.

שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו